2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 129366 بازدید | 764 پست
چقد ساده‌ای آخه اولا که در رو باید کامل میبستی چون تنهایی از کجا معلوم که اصلا نیتش قرص بوده.. دوما ...

دقیقا همینطوره از این به بعد همین کارو میکنم و چه شوهرم باشه چه نباشه درا رو کاملا قفل میکنم که خیالم راحت باشه

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر خوبه که با مادرشوهرم و جاری هام تو یه ساختمون هستیم حداقل تنها حسنش همینه 🤣🤣🤣 در بزنن مطمئنم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 چقدر عالی ولی بدیای خودشم داره هاااا

اوووووووو خواهر آدمه فضول انقد زیاده ... من سال تا ماه از خونه بیرون نمیرم یکی از همسایه‌هامم نمیشنا ...

وای دقیقا منم چون از فوضولی کردنشون متنفرم باهاشون نمیرم و بیام

از آدم فوضول بدم میاد کلا 

میدونی آدم نباید رو بده ولی من دیشب اشتباه کردم

دلم سوخت گفتم حالا که قرص دارم تا بهش بدم درد نکشه بنده خدا ولی اومدم ثواب کنم کباب شدم

چندسال پیش یه زنه و بچشو برادرشوهر ۱۳سالش تنها بودن شب شوهره شبکار بوده .دوتامرد و یه زن از کانال کو ...

واااای چقدر بدد بوده از کانال کولر چطور اومدن 

ما تازه خونمون عوض کرده بودیم ی زنه زنگ و زد گفت نمیدونم بازرس ساختمونم منم در و رفتم باز کردم قفل بود😕 بعد ی مرده هم باهاش بود یکم حیاط و نگاه کرد گف میتونم داخل خونه رو ببینم منم گفتم باشه زنه اومد تو خونه 

آقاهه موند بیرون یکم خونه رو نگاه کرد رفتن

من نمیدونم با چ عقلی این کارارو کردم بعدش ک رفتن در خونه رم قفل کرده بودم از ترس 😅

اشتباه کردی بهش قرص دادی، یه چیزیش میشه میگن فلانی مسمومش کرده بهش قرص داده، هیچوقت به هیچکس هیچی ند ...

اره واقعا دارو دادن به دیگران مسولیت داره

آخه معمولا زیاد اهل بیرون رفتن و گفت و گو نیستم بیشتر توی خونه ام و فیلم میبینم و آسپزی و کیک پختن و ...

تو خونه که نههه، نمیگم غریبه رو همون روز اول بیار خونه ات.🥰 من الان کلی دوست و رفیق دارم ولی شاید فقط ینفرشون رو تا بحال اوردم خونه ام.

ولی حتما برو بیرون 

برو کلاس ، باشگاه و ....

با ادمای مختلف اشنا شو ، میدونم درونگرا هستی ، سعی میانگرا بشی ، چون خدایی ناکرده زیاد توخونه موندن به مرور زمان افسردگی میاره