2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 129441 بازدید | 764 پست
آخه خیلی سوال پرسید من هیچوقت حتی باهاش حرف هم نزدم چرا اینهمه سوال پرسید

اوووووووو خواهر آدمه فضول انقد زیاده ... من سال تا ماه از خونه بیرون نمیرم یکی از همسایه‌هامم نمیشناسم فک کن زن و شوهر جفته هم ایستادن من یه دیقه اومدم بیرون چون میدونستم شوهرم داره میاد اونم توی تایمه شلوغی بعد زنه رو یه سلام کردم به شوهرش هیچی نگفتم زنه جواب داد بعد یهو شوهره برگشت گفت میگم شما چرا اصلا از خونه بیرون نمیاید بیاین بیرون با خانم‌های اینجا آشنا بشید توو خونه حوصلتون سر میره... کار ندارم که حالا یه عده میگن نیتش خیر بوده.... ولی من به شخصه میگم خیلی نگرانه بره حواسش به روحیاته زنه خودش باشه به اون چه که من میخوام با کسی دوست بشم آشنا بشم یا نشم یا حوصلم سر بره یا نره .. زورمم میاد بیشتر واسه اینکه زن‌هاشونو میفرستن بیرون بعد خودشون از پنجره‌ها بقیه‌ی زن‌های محله رو دید میزنن.. منم دیگه خیلی باید اسکول باشم که یه عمری نزاشتم آفتاب و مهتاب ببینن منو الان برم این و امثاله این منو ببینن.. خلاصه این زر  رو زد منم یه نگاهه خیلی بدی بهش کردمو انگار پشه ویز ویز کرده باشه به جای دیگه خیره شدم شوهرم اومد ایندفعه حتی خدافظی هم نکردم باهاشون بعد از اون حتی دیگه به زنشم سلام نکردم.. والا بیکارم با این دربو داغونا معاشرت کنم.. برای خودم داستان دربیارم...در کل جوابه آدمه فضول رو ندههههه یه بار امتحان کن متوجه میشی که طرف چه حالی میشه وقتی بی محلش میکنی تا عمر داره دیگه سمتت نمیاد.

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

چندسال پیش یه زنه و بچشو برادرشوهر ۱۳سالش تنها بودن شب شوهره شبکار بوده .دوتامرد و یه زن از کانال کولر میپرن داخل  فقط سر بچه رو نمیبرن .درو کلا باز نکن

عشق زبان و ورزش و خانواده  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکل سعی کن وقتی تنهایی کسیو خونه راه ندی، گفتی همسایه هاتو خوب نمیشناسی اخه ، شاید یکی واسه امار گر ...

اره دقیقا

خیلی اشتباه بزرگی کردم ممکن بود برام گرون تموم شه

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
اسی چیشد دیشب؟ اتفاقی که نیفتاد؟به شوهرت بگو کلید ببره با خودش که در نزنه به خانوادتم بگو قبل اومدن ...

دیشب کلییی ترسیدم

ولی شوهرم بهش زنگ زدم خودشو رسوند خونه 

خداروشکر مشکل که پیش نیومد ولی خیلی زیاد ترسیدم

دیشب از اول تو تاپیک بودم تا صفحه ۵ اف شدم الان دیدم تاپیک رفته پربازدید خدایی فکرنمیکردم تاپیک زن ...

خودمم فکرشو نمیکردم واقعا😂😂 ولی خب خانوما برام واقعا نگران بودن و تا شوهرم رسید همشون کنارم بودن که نترسم از ته دلم برای همشون دعای سلامتی کردم

چرا اهل معاشرت نیستی؟ باور کن غریبه ها خیلی بهتر از آشناهان

آخه معمولا زیاد اهل بیرون رفتن و گفت و گو نیستم 

بیشتر توی خونه ام و فیلم میبینم و آسپزی و کیک پختن و .. بقیه وقتمم که با همسرم میگذرونم 

خوشم نمیاد پای آدمای غریبه زیادی تو خونم باز شه میدونی کلا خصلتم همینجوریه