2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 122628 بازدید | 739 پست

اسی چیشد دیشب؟ اتفاقی که نیفتاد؟

به شوهرت بگو کلید ببره با خودش که در نزنه به خانوادتم بگو قبل اومدن هماهنگ کنن باهات

ایفون تصویری هم اگه داری نگاه کن که درو رو هرکسی باز نکنی اصلا دم در نرو 

اگه میترسی وقتی غریبه در میزنه کلا جواب نده 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خداروشکر خوبمولی شب خیلی بدی بود برام خیلی ترسیدم

خدا رو شکر

دفعه دیگه برا کسی در باز نکن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ CR7 🤍

چه ترسناک خونتون ویلایی بود؟ همسایه دیگه هم داشتید؟ منم خیلی میترسم خداکمکمون کنه. توکوچمون همه بچه ...

خونمون دوطبقه باحیاط بود ماطبقه بالابودیم که حیاط کوچیکی داشتیم بعد راه پله میخورد تاخونه ما دوباره راه پله میخورد به پشت بوم

الان که فکرشو میکنم واقعا تنم میلرزه که اونموقع شب چی شد رفتم درو بازکردم.

همسایه پایینی بود که بود ونبودش فرق نداشت یه همسایه سمت راست بود که اونشب خونه نبود همسایه سمت چپی هم میشد خونه ننه بابای این پسره میدونستن اومده بیرون دنبال دزد ولی نمیدونستن چه غلطی داره میکنه

بازنش مشکل داشت درحال طلاق بودن چندوقتی بود بابچه هاش اومده بود خونه باباش نکبت

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
وایاگه به شوهرت میگفتی ممکن بود بره باهاش درگیر بشه که نگفتی؟

امکانش زیاد نبود چون با بابای پسره خیلی صمیمی بود ولی من همون یذره امکان رو گذاشتم که خدای نکرده کاری کنه ترسیدم از زندان رفتنش و....

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔