2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 122707 بازدید | 740 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی جان نیا تاپیک بدتر زهرت اب میشه از ترس البته من چند تا داستان خوندم اینقدر ترسیدم وای به حال شما 

حالا خوبه تاپیک زده بودی که دلداریت بدیم نه اینکه بدتر زهر ترکت کنیم 🤦🏻‍♀️😅

واقعا ترسناکهدوره زمونه بدی شدهاونجاش که گفتی برگشتی یدفعه دیدیش منم ترسیدماون لحظه ممکن بود هر بلای ...

آره دیگه حواسم هست 

واقعا هر بلایی ممکن بود سرم بیاد

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
ما تو شهرک زندگی میکنیم یه روز زنگ در واحد مونو زدن از چشمی نگاه کردم هیچکس نبود هی گفتم کیه کسی جوا ...

وااای شانس اوردی درو کامل باز نکردی 

تازه برا تو مرد بوده خطر ناک تره

اره گلم شکر خداشوهرم رو زنگ بهش زدم نیم ساعت بعدش خودشو رسوند خونهولی خیلی ترسیدماا

منم الان خوندم تاپیکو ترسیدم خدایی🥴😂من مجردم همیشه خونه تنهام روز و شب 🥴😂ترسیدم

کاربری صدهزارم

اشتباه کردی عزیزم هروقت همسایه اومد بهانه چیزی فقط سریع بگو نداااارم یا نه این دو کلمه رو تمرین کن اینا همسایه فضول هستن

ببین ی همسایه داریم خیلییی چیتان پیمان میکنه من ده ساله اینجام با اینا سلام علیکی ندارم یبار صبح اومد دم در گفت میشه ب شوهرت بگی منو برسونه محل کارم گفتم چییییی ؟! حالا شوهرم میخواست بره جایی دید داره ماشین میاره از پارکینگ بیرون،، منم بدون اینکه محل کارشو بدونم کجاست ،، گفتم مسیرش ب شما نمیخوره چرا آژانس نمیگیری میگفت گوشیم شارژ نداره گفتم خودم زنگ میزنم بیشعور کنه ول کنم نبود

داستان زیاد داشت هردفعه به یه بهانه میومد دمشو بریدم 

خدایا ااااااااااا شکرت
حالا بیا اتفاقی که واسه ما هم افتاده رو تعریف کنمخیلی سال پیش هنوز مجرد بودم بابام ماموریت بود من و ...

وای چه بد

لحظه ای که از پشت درخت اومد نترسیدین ؟😯 

اره منم باید بیشتر حواسمو جمع کنم