2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 56172 بازدید | 528 پست
اشتباه کردم درو وا کردم 😥 اخه گفت زن همسایه ام منم اعتماد کردم باز کردم ولی خب زیادی سوال پرسید ازم

اون خانواده شیرازی جریانشو نشندی احتمالا که همسایشون چه بلایی سرشون اورد. به همسایه هم اعتماد نکن  مخصوصا که مستاجرم باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه میگین بنده خدا فقط قرص میخواسته خب ساعت ۱۲ ۱ شب کی میره خونه همسایه قرص بگیره ادم محکم کاری کنه بدنیست اونم تواین دنیای بیخود ما که هیچکی به هیچکی رحم نمیکنه

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
آیه الکرسی بخون هی نگو میترسم میدونم چ حسیه اما حواستو پرت کن

خداروشکر شوهرم رسید خونست پیشمه 

بهش گفتم در نبود تو خانومای نی نی سایت هوامو داشتن

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
قبل نه بعد نه توی روز به هیشکی اعتماد نکن.ب سادگی درو باز نکن به هیچکس.همسایهاتم دیدی پرروان فقد بگو ...

آره واقعا اینقدر همه چی آدم میبینه تو این دنیا 

که در رو روی هیچکسی نباید باز کنه

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
خوبه باز بعدش هست.من اکثرا تنهام.خیلی سخته.گاهی بابرق روشن میخابم

اره منم یکی دوبار چند ماه پیش تنها بودم کلا برقا روشن بود هز ترس

ولی چند سال قبل که شوهرم سرباز بود نمیترسیدم الان ترسو شدم😕

منه احمق چندسال پیش همین اتفاق برام افتاد بااین تفاوت که پسرهمسایه اومد در همسایه بغلی رو زد فکرکردم ...

دختر عمه من سال ها پیش وقتی باردار بوده یکی درمیزنه و میگه مامور برقم درو که باز میکنه یهدفعه گردن دخترعمم رو میگیره و فشارش میده النگوهاشو میخواست از دستش در بیاره پرتش کرد رو زمین (بچه‌ش سقط شد) ولی دخترعمم داد بیداد میکنه و میان کمکش میکنن خوشبختانع 

هنوزم یادم میاد مو به تنم سیخ میشه😖

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]