2777
2789

دیشب رفته بودم خونه عمو شوهرم که خاله جاریم زن عموی شوهرمه مراسم جشن پسرش بود من تازه ۱ ماهه عقد کردم غریبم پیششون خواهر شوهر و مادر شوهرم تحویلم میگرفتن ولی جاریم چون تونه خالشم حساب میشد از اول تا اخر یبار با فاصله نشست تو ردیفی ک من نشستم و چند کله حرف زد رفت کلی رقصیدن تا دید من با خواهر شوهرم پاشدم برقصم صدای اهنگو کم کرد و عمه ها خاله هاش همش بلند بلند میخندیدن و نمایش میدادن تو جشن منم ی گوشه ساکت نشسته بودم من از اون خیلی خوشگلتر و قد بلند ترم و ماشین دارم مستقلم تو ی شرکت خصوصی کار میکنم  ولی اون معلمه ب همین مینازه و همشم به شوهرم زنگ میزنه پیم میده و راحته و اذیت میشم نمیدونم چطوری حالشو بگیرم من یکم انگار اعتماد ب نفس ندارم ساکتم و محترمانه میحرفم فقط حس میکنم اون شنگول تره شوهرم خوشش میاد اون خندیدنی اونم یجورایی میخنده و صداس اتسه هاشم ک ریزه همش توجه میکنه چ ریز اتسه میکنه حس میکنم دوس داشت اونجوری باشم منم خیلی ناراحتم 😔

بهش حسودی میکنی تمام

وگرنه کاری نکرده

هنوز نرسیدی وایسا برسی بعد به چشم هوو نگاش کن

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اول یاد بگیر خودتو از نظر ظاهر با کسی مقایسه نکن. قدبلند تر و خوشگل تر مال زمان قاجار بود الان شعور و جایگاه اجتماعی و تربیت خانوادگی هس که انسان و برتر میکنه. اینجور حال خودتم بهتر میشه وگرنه باید تا آخر عمر خودتو مقایسه کنی.در ضمن عطسه درسته

عطسه 

موقع عطسه  زبونتو بچسبون به سقف دهنت عطسه هات همونجوری میشه 

من قبلا وقتی عطسه میزدم کل جمع بهم میخندیدن الان بااین روش عادت کردم خیلی اروم عطسه میکنم

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور