2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 56172 بازدید | 622 پست
وای 😥 امیدوارم تا همسرم برسه چیزی نشه خیلی نگرانم

هیچی نمیشه نترس من با پدر شوهرمینا تو یه ساختمون هستیم یه بار پدر شوهرم انگار کلید یادس میره ببره مادرشوهرمم خونه نبود همسرمم خونه نبود تنها بودم دیدم در میزنن منم ترسیدم و باز نکردم آخرس دررو با لگد میزد منم کم مونده بود از حال برم زنگ زدم به همسرم که یکی داره دررو از جاش میکنه دیگه کم مونده بود سکته کنم همسرم اومد دررو باز کرد تازه پدر شوهدم طلبکارم شده بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا باید یکی مواقعی که تنهام پیشم باشه اشتباه کردم به شوهرم زنگ زدم میگه تا یه نیم ساعت دیگه م ...

عزیزم نه نترس فقط نذار کسی بفهمه تنهایی

خب خداروشکر 😍فکر کردم شیفت شبن فردا صبح میان

نگران نباش تا همسایه بخواد بجنبه همسرت رسیده😁

عزیزم شب درو باز نکن وقتی تنهایی

شوهر منم گاهی کلید نمیبره جلو خونه بهم زنگ میزنه بعد من درو باز میکنم

شماهم اینکارو کن

حق داری بترسی بخصوص اونجاش ک برگشتی دیدی اومده تو خونه من بودم سکته میکردم

همیشه ام دروغ بگو بگو شوهرم رفته سر کوچه دوغ بخره الان میاد

یا کلا بگو اون وسیله رو ندارم

واییی چرا رفتی اخه 😂اخر چیزی دیدی شنفتی یانه ؟😂

اصلااا نتونستم بمونممم ترسیدم بخدا قلبم وایستاد 

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

فکرشم نمی‌کردم بیاد تو اینجوری خیلی حس بدی بهش دارم حس میکنم میخواست مطمئن بشه تنهام

اخه باخودت نمیگی نصف شبی وقت اومدنش نیس.یاشاید پشتش مرد باشه بریزن تو.تواین زمونه باید از همه چی ترسید.ولی اگ یروز دیگ اومد یا باز سوال کرد بگو مثلا شوهرم همیشه شب نشده خونس.اونشبم اتفاقی شد ک دیراومد.

منم دارم به همین فکر میکردم اسی خیلی پر دل و جراتی شوهرتم باشه باید زنگ بزنه حالا ایفون نیست به گوشی ...

پر دل و جرات کجا بود 

من الان از شدتی که دستشویی دارم دارم میترکم از ترس نمیرم 

نمیدونم چم شد یهو درو باز کردم برا این

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

بچه ها از این چیزا نگید ذهن آشفته میشه منم یمدت میترسیدم  شوهرم صبح زود میرفت سرکار تاریک بود هوا میگفتم بزار هوا روشن شه بعد برو...  ولی بیخیال شدم دیگ  تا ۱۰ شب تنهام  هرچی بیشتر بترسی بدتره.. فقط باید محتاطم بود

خوبه