2777
2789

خودت بزنشون اجازه هم نگیر

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلاس دهمی یا یازدهم؟

باهاش حرف بزن یا از اقوام و هم سن و سالات مثال بزن براش

قبول نکرد ببرش مدرسه بقیه رو ببینه

بازم قبول نکرد خودت بردار

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

باشه باور کردم 

که هنوزم وجود داشته باشه همچین طرز فکری 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
کلاس دهمی یا یازدهم؟باهاش حرف بزن یا از اقوام و هم سن و سالات مثال بزن براشقبول نکرد ببرش مدرسه بقیه ...

دهمم بهشفتم گفت میام مدرسه اون دخترا بی حیا هستن برن دانشگاه چی بشین کلی حرف بارم کرد 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

منم عین تو اول کم کم برداشتم بعد کلا زدم هم ابرو هم سیبیل اون موقع ۱۳ سالم بود😂 البته من خانوادم اص ...

خوشبحالتون 

خودت بردار نهایتا دعوات میکنه ولی دیگه نمیتونه سیبیلاتو برگردونه کهیا برو ارایشگاهبعد یه مدت واسش عا ...

منو می‌کشه همینو گفتم کلی حرف بارم کرد میترسم گوشیمو بگیره نزارع برم مدرسه چون خودش گفت

😂🥲

همین چیزایی که نوشتی رو بهش بگو 🤏🏻 که دوستات میزنن مرتب ، مطمئن باش میزاره اگه نزاشت خودت بردار بزن 😅

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)