2777
2789
عنوان

خدایی پایه باشید بیایید عکس از خودمون😢🙂📷

| مشاهده متن کامل بحث + 36309 بازدید | 1306 پست
چه نازی عزیزم😍به نظرم سنت خیلی کمه ۱۵سالته درسته کوچولوی خوشکل😘😍❤️

چشماتون قشنگ میبینههه

نه اسمال ترم یک دانشگام😭😂

خدا جونم باور کن من پنت هاوس و فقط برای این میخوام که به تو نزدیکتر باشم همین

عزیزم خیلی خوشکلی چقدر شبیه جاریم هستی ای خدا🥺😍وا تو بینی داری که بخوای عملش کنی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️از د ...

نه بخدا تو عکس اینجوریه ..نمی‌دونم چرا تو عکس ها کو چیک میوفته ..شاید چون زاویه دار میگیرم اینجوریه ..وگرنه بزرگ نیست زیاد ولی نوک اش دلم میخواست سر بالا باش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی خوشکلی چقدر شبیه جاریم هستی ای خدا🥺😍وا تو بینی داری که بخوای عملش کنی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️از د ...

ممنون نظر لطفته ..💙

چه فایده که گیر آدم بدی افتادم یازده ساله زندگی مو تباه کرده خیلی حال روحیم داغون همین الان از بس گریه کردم اومدم می نی سایت حالم عوض بش

چون عکس بدون فیل تر ندارم از رو ویدیو مسیج شات بگیرم قبوله؟😂

قبول

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
نه بخدا تو عکس اینجوریه ..نمی‌دونم چرا تو عکس ها کو چیک میوفته ..شاید چون زاویه دار میگیرم اینجوریه ...

استخون بینیت خیلی صاف و کوچیکه ولی اره اگر یکم نوک بینیت سر بالا بود خوب میشد منم با نوک بینیم مشکل دارم🤦🏻‍♀️ولی همین الانش هم نقصی نداره و به صورتت خیلی میاد انقدر دیگه همه عملی شدن ادم وسوسه میشه☹️☹️

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..