2777
2789
ببا قد ۱۷۰ هنوز اعتماد به نفس اینکه به خودم قدبلند بگم رو ندارم ۱۶۵ خیلیییییی متوسطه

خب اعتماد به نفس کاذب هم مسخره ست عزیزم 

همه به ادم میگن طرف اسکوله 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قصد توهین ندارم ولی دیدی یسریا قد بلندن ولی خیلی لاغرن و ترکیب قو و وزنشون همخوانی نداره؟؟ اونا بنظر ...

اره بعضی هام قد ۱۸۰ یا ۱۹۰ هیکل گنده 

مث خارش هرم  دقیقا انگار یخچال ساید جلوت واستاده  آه اه

حاضرم قسم بخورم اینقد که من تو کلاس تو چشم اساتید هستم دوستای سفید پوستم نیستن اینقدر کلی نتیجه گیری ...

احساس میکنم توی رویا و توهم به سر می‌بری مردم همه رو نگاه میکنن از چشم چرونیشون برداشت زیبایی کردی

کاربر قدیمی هستم💕
اره یخورده بالا هست ولی ترکیب خوبی شده

اره خدا پیشونیتو سفید کن باور کن شانس به خوشکلی وزشتی نیست بعضیا خیلی عز بخت وشوهر شانس دارن،ولی در کل همه ما زیبایی رو دوس دارم خرکسی هم یه نوع زیبایی داره

احساس میکنم توی رویا و توهم به سر می‌بری مردم همه رو نگاه میکنن از چشم چرونیشون برداشت زیبایی کردی

حالا من برعکس اسی بخدا هر کی نگاه میکنه فک میکنم مشکلی دارم 😂😔

مگه میشه تو رو داشت غمی داشت 🫶💜

تاحالا اتاق عمل نرفتی یعنی ؟! من تاحالا ۳ بار عمل کردم 😂🦥 اتاق عمل خیلی باحاله مخصوصا اونجاش که به ...

واسه زایمانم رفتم😂اولش که از درد طبیعی نجات پیدا کرده بودم حالم خوب بود اونجا باهاشون بگو بخند میکردم

ولی همینکه عمل شروع شد بشدت شروع به لرزیدن کردم یجور دندونام میخورد بهم که نگو

اخراش که بیهوش شدم صورتم تموم قرمز شده بوده کلا خوف کرده بودم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

برای اساتید دانشگاه من افت بحساب میاد که الکی و صرفا از روی چشم چرونی نگاه کنن

الان یچی بگم باز میگید پز میدی ولی هیکل من قشنگتر از این دوست عزیزمونه که عکس گذعشتن

عزمزم من دنبال مقایسه نیستم و نبودم

عکسمو گذاشتم بگم من با اینک قدم بلندتره و 10 کیلو لاغر ترم بازم پرم

شما باید یکم لاغرتر بشی

مگر اینک سالها ورزش کردی و بدنت عضلانی باشه

کاربری دست دو نفره