ببا قد ۱۷۰ هنوز اعتماد به نفس اینکه به خودم قدبلند بگم رو ندارم ۱۶۵ خیلیییییی متوسطه
خب اعتماد به نفس کاذب هم مسخره ست عزیزم
همه به ادم میگن طرف اسکوله
🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸 💞خودت را دوست بدار💞
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اره خدا پیشونیتو سفید کن باور کن شانس به خوشکلی وزشتی نیست بعضیا خیلی عز بخت وشوهر شانس دارن،ولی در کل همه ما زیبایی رو دوس دارم خرکسی هم یه نوع زیبایی داره
تاحالا اتاق عمل نرفتی یعنی ؟! من تاحالا ۳ بار عمل کردم 😂🦥 اتاق عمل خیلی باحاله مخصوصا اونجاش که به ...
واسه زایمانم رفتم😂اولش که از درد طبیعی نجات پیدا کرده بودم حالم خوب بود اونجا باهاشون بگو بخند میکردم
ولی همینکه عمل شروع شد بشدت شروع به لرزیدن کردم یجور دندونام میخورد بهم که نگو
اخراش که بیهوش شدم صورتم تموم قرمز شده بوده کلا خوف کرده بودم
«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی میگم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، میفهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال میکنه. پس اینقدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یهکم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو میتونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه میخواهد..!_