2777
2789
عنوان

میزنه به سرم

77 بازدید | 15 پست

بیام کل حرفامو توی پیام براش بفرستم و ابراز علاقه کنم و گوشیمو خاموش کنم هر چی شد بشه

تا الان که دختر متین و موجه و سنگینی بودم چی شده که بعد اون تغییر کنه 

فقط اونی که گفت دختر باید سنگین باشه و ابراز علاقه نکنه و ... ب این نتیجه رسیدم که تا خودت کاری نکنی هیچی نمیشه شانس من هر کسی جذبم میشه جز اونی که میخوام

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی امتحانش ضرر نداره حداقل تلاشتو کردی شد شد نشدم چایی دم کن بزن ب رگ

خسته شدم خسته 

بعضی وقتا استوریامو ریپ می‌کنه و قلب و اینا 

ولی خب وقتی جلو نمیاد چه فایده

من انجام دادم رید بم

ببین بفهمی اون منفیه جوابش حداقل من اینطوری ک فراموشش میکنم ولی تا وقتی ندونم نظرش چیه از ذهنم بیرون نمیره

ببین بفهمی اون منفیه جوابش حداقل من اینطوری ک فراموشش میکنم ولی تا وقتی ندونم نظرش چیه از ذهنم بیرون ...

خودتو گول نزن بعدشم فراموشش نمیکنی 

پسرا هم خودشون باید تلاش کنن چیزی که میخانو بدست بیارن 

زن ناز مرد نیاز. 

کسی که بخوادت خودش میادش 

خودتو کوچیک نکن به هیچ وجه

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

ببین بفهمی اون منفیه جوابش حداقل من اینطوری ک فراموشش میکنم ولی تا وقتی ندونم نظرش چیه از ذهنم بیرون ...

من فهمیدم جوابش منفیع ولی فراموشش نکردم همش با خودم میگم چرا

مگه من چیم از رلش کم تر بود 

خودتو گول نزن بعدشم فراموشش نمیکنی پسرا هم خودشون باید تلاش کنن چیزی که میخانو بدست بیارن زن ناز مرد ...

گول نمی‌زنم واقعا فراموش میکنم ولی تا وقتی که نگفتم اصلا نمیتونم به هیچ کسی فک کنم جز اون

اگه برخوردی کرد ک انتظارشو نداشتی چی ؟ چی سر عزت نفست میاد

نمی‌دونم ببین رفتارش متناقضه 

نمیدونم چی تو سرشه مثلا اگه کاری پیش بیاد که بهم زنگ بزنه همش آبجی فلانی میگه 

ولی اگه پی ام بده مخفف اسممو و جون و فلان و اینا نمی‌دونم منظوری داره یا نه همینم کلافم میکنه