2777
2789
دقیقاملت عصبی و حسود شدن

کسی بیاد یکم از خودش تعریف کنه حالا اسی تعریف خاصی هم نکرد بگه چشمم فلانه لبم اونجوریه دماغم چجوریه .فقط گفت سبزه و خوشگلم .میخوان بخورنش ...حالا ازخودشون بپرسی خوشگلید یانه میگن عین ماه شب ۱۴میمونم ...

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نصف سال شمالم نصف سال مشهدمنظورم شهر نیست کلا همه ادمارو تو هر جایی ک سفر کردم دیدمبخصوص جنوبیا م ...

اهان اون شهر هارو نمیدونم من کرمانشاهم و اکثرخانما پوست روشن دارن حالا چ قد کوتا چ بلند من ۱۶۸ قدمه خودمم سفیدم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
کسی بیاد یکم از خودش تعریف کنه حالا اسی تعریف خاصی هم نکرد بگه چشمم فلانه لبم اونجوریه دماغم چجوریه ...

وای آره منم خیلی تعجب کردم از این همه توهین و حمله ای که به همجنس خودشون کردن...

مردم چشم ندارن ببینن یکی خوشگله یا موفقه یا مثلاً ثروتی چیزی داره... کلا کسی خیرخواه کسی نیست انگار

کاربر سال ۹۶
وای آره منم خیلی تعجب کردم از این همه توهین و حمله ای که به همجنس خودشون کردن...مردم چشم ندارن ببینن ...

اره دقیقا .انگاری عادت کردیم به فاز منفی حالا یکی بیاد بگه بدشکلم و بدبختم هزاااار تا همدرد پیدا میکنه یکی یکی فقط میخوان ثابت کنن ازاونا بدبختترم هست

اره دقیقا .انگاری عادت کردیم به فاز منفی حالا یکی بیاد بگه بدشکلم و بدبختم هزاااار تا همدرد پیدا میک ...

ملت عجیبی هستیم خدایی

چقدر بدم میاد از این مدل ادما 

کم هم نیستن متاسفانه

کاربر سال ۹۶
لکثر کسایی که قدشون ۱۷۰ ب بالاست سبزه یا سیاه پوست هستنخیلی کم پیدا میشه ی دختر با این قد سفید پوست ...

نه من همه جوره دیدم بستگی دارم چه ادمی دورمون دیده باشیم من همه ادمای بلند دورم بیشتر سفید بودن و کوتاها سیاه

هرچند سفید و سیاه از نطرم ملاک نبوده

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘