2777
2789
بچه ها شوهرم خانواده نداره کسی رو نداره فوت شده بعد با فامیلای دورشونم قطع رابطس

مثل شوهر منه متاسفانه اینا چون چیزی برا از دست دادن ندارن و دیگ از کسی نمیترسن خیلی افسار گسیخته میشن

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
وای یعنی بچه جدایی میندازه بین زن و شوهر؟ خودم که باید پیشنهاد کاری خیلی خوب بهم شده رو انصراف بدم

نه، از دید همسرت گفتم 

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم افرین به خودت افتخار کن پس منم تنهایی میتونم طلاق میگیرم خدا کنه بتونم برم سرکار و بچمو بزرگ ک ...

ممنون گلم .تو هم قوی هستی و باید به خودت افتخار کنی و ان شاالله مایه ی افتخار فرزندت و خانواده ت هم میشی 🥰🌸

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

اسی چه خبر؟

فعلا در مقابل حرفای شوهرت هیچ واکنشی نشون نده تا بحث و دعوا نشه. مگه سقط الکیه؟؟ 

نگه دار و بحث نکن نهایت بگو از باد پتو حامله نشدم که میخواستی مثه ادم جلوگیری کنی‌

برای سونو ضربان قلب شوهرتم بگو دکتر اجازه بده بیاد داخل اتاق شرایطتتو توضیح بده تا بزاره شوهرت بیاد داخل. شاید صدای قلیشو ک شنید دیگه دهنشو ببنده

عزیزم بسلامتی خدا فرزندتو برات حفظ کنه بله سقط گناه و قتل و دیه داره من دوست دارم مرتکب همچین گناه ک ...

اره بهتر شده اما بی فایدس من یادم نمیره و اینکه فکر میکنم دیگ‌هیچی بینمون درست نمیشه...

توروخدا برام خواهری کنید مگه بارداری بهترین دوران ی زن نیست پس چرا از دیروز خون به جیگر من کرد پس او ...

تنهایی که باردار نشدی 

این شوهر بدرد جوب میخوره نمیشه بهش گفت مردخونه

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

اره بهتر شده اما بی فایدس من یادم نمیره و اینکه فکر میکنم دیگ‌هیچی بینمون درست نمیشه...

میفهممت وقتی ی سری حرفا کارا زده شه و انجام بشه دیگه حس ادم تبدیل به ی نفرت کینه یا دربهترین حالت خنثی به اون شخص میشه و دیگه حرمت که از بین بره دیگه قایده نداره

اسی چه خبر؟فعلا در مقابل حرفای شوهرت هیچ واکنشی نشون نده تا بحث و دعوا نشه. مگه سقط الکیه؟؟ نگه دار ...

عزیزم شما میدونی کی قلب بچه تشکیل میشه و از کجا میشه فهمید دقیق چند هفته هست

ممنون گلم .تو هم قوی هستی و باید به خودت افتخار کنی و ان شاالله مایه ی افتخار فرزندت و خانواده ت هم ...

عزیزم لطف داری گاهی وقتها خسته میشم تو فکر فرو میرم و شیطون رو لعنت میکنم چی شد که تنهایی بچه رو بزرگ کردی و قوی وایسادی