2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی بمیرم برای بچم باباش نمیخوادش باورم نمیشه میگه وکیل میگیرم ازت جدا میشم باید چکار کنم حتی نمیدو ...

بگو هر وکیلی که تونست به دلیل بارداری من از خودت طلاق من رو بگیره خودمم دست مزدش رو میدم یه چیزی شنیده شوهرت فکر کرده شهر هرت 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم شما میدونی کی قلب بچه تشکیل میشه و از کجا میشه فهمید دقیق چند هفته هست

عزیزم برنامه گهواره ‌نصب کن 

تاریخ اولین روز از اخرین پریودیت و وارد کن 

میفهمی چند هفته ایی

نه تو ی خونه ایم من خونمو تحت هیچ شرایطی ترک نمیکنم

تا ابد که نمیشه حرف نزنید و کاری به هم نداشته باشید

حالا هردو نارحتید ولی سر یه فرصت خوب بشین و از تصمیماتت بگو. بعد دوتایی به نتیجه برسید

یعنی هیچ محبتی بین شما نیست براحتی حرف طلاق میزنه؟😶

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
طلاق بده برام مهم نیستش کاری که نباید میکرد کرد حرفی که نباید میزد زد

باید تو غر میزدی به جونش که اول زندگی باردار شدی نه اون 

مردم کادو میگیرن برا زنشون مرتیکه چطور دلش اومد ناراحتت کنه 

آدما تو عصبانیت به اصالتشون برمیگردن...