2777
2789

عزیزم شوهرت ترسیده، ازاینکه باید یه مسئولیت جدید قبول کنه و شاید به این فکر میکنه که روزای خوب دوتایی تونو از دست میده عصبیش میکنه،ولش کن محلش نذار تا کنار بیاد.

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونی از دیروز تا الان چهحالی دارم هیچی برای خونه نخریده گرفته خوابیده فقط بلند شدمی تیکه نون خورد ...

من یه دوستی دارم، شوهرش 2 بار مجبورش کرد که بچش رو سقط کنه

الان یکساله که آقا دوباره هوس بچه کرده، این بدبخت همش آمپول میزنه و دارو میخوره اما خبری نیست

عزیزم بسلامتی خدا فرزندتو برات حفظ کنه بله سقط گناه و قتل و دیه داره من دوست دارم مرتکب همچین گناه ک ...

بگو بچم رو بزرگ میکنم

اما باید حضانتش رو به من بدی و توی دادگاه برگه رسمی بنویسی که بچه رو نیمخوای و هرگز حق دیدنش رو نداری

من یه دوستی دارم، شوهرش 2 بار مجبورش کرد که بچش رو سقط کنهالان یکساله که آقا دوباره هوس بچه کرده، ای ...

واااای خدا لعنت کنه همچین ادمایی رو کاش دوستت اینکارو نمیکرد

عذاب وجدان نه چون تمام تلاشمو کردم نگهش دارن.نه دیگه بعد از اون خیلی مواظب بودم باردار نشم.بله رفتم ...

عزیزم بعدش راحت بچه دار شدی ؟ میدونی بخاطر بچه مجبورم موقعیت کاریم که بهم پیشنهاد شده رو بزارم کنار واقعا حکمت الان رو نمیفهمم

عزیزم بعدش راحت بچه دار شدی ؟ میدونی بخاطر بچه مجبورم موقعیت کاریم که بهم پیشنهاد شده رو بزارم کنار ...

نه دیگه اقدام به بارداری نکردم

والا چی بگم عزیزم تصمیمی بگیر که بعدا پشیمون نشی

عزیزم شوهرت ترسیده، ازاینکه باید یه مسئولیت جدید قبول کنه و شاید به این فکر میکنه که روزای خوب دوتای ...

وای یعنی بچه جدایی میندازه بین زن و شوهر؟ خودم که باید پیشنهاد کاری خیلی خوب بهم شده رو انصراف بدم