2777
2789
عنوان

برادر شوهرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 95039 بازدید | 431 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اما اینو به عنوان یه نصیحت داشته باش

تا زمانی که حق طلاق نگرفتی و کل دارایی بنامت نکرده و به غلط کردم نیافتاده تو راهش نده 

خیلی سخته وابسته کسی باشی و دوریشو تحمل کنی پولی بخاطر بچه هات تحمل کن

فردا روز بین فامیل و غریبه انگشت نما نشن که بچه فلانیه که فلان کاره هستش

من هرروز باهاش بودم تا نصف شب ک ب م خونه

واقعا خانوادت مشکلی نداشتن؟

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

واقعا خانوادت مشکلی نداشتن؟

نه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خوب کردی اسی اما اگه درستت نشد خودت برو بزار اجرا پیامش هم که بیاد مثل سگ میترسه

هستی؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️