2777
2789
عنوان

کنکوریا تجربی

40 بازدید | 8 پست

یه سوال داشتم

ما تو حلق ماهیچه حلقوی و طولی داریم؟

اگه نداریم پس چطوری حرکتای کرمی شکل از حلق شروع میشه مگه این حرکتا فقط با ماهیچه حلقوی و طولی نیستش

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر نداریم حلق ماهیچه اسکلتی داره ولی حرکت کرمی هم ب وسیله ماهیچه صاف و هم ماهیچه اسکلتی انجام میشه

ممنونممم🤍

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

اون حرکت قطعه قطعه کننده هستش ک فقط توسط ماهیچه صاف (طولی و حلقوی) انجام میشه

بعد اونو فقط تو روده باریک داریم درسته؟

بعد اونو فقط تو روده باریک داریم درسته؟

اره فقط توی روده باریک 

پس اگ توی صورت سوال پرسیده شد حرکات قطعه کننده توسط ماهیچه مورب انجام میشه این نادرسته 

چون ماهیچه مورب تو معده س 

ولی حرکات کرمی توسط ماهیچه اسکلتی 

صاف( طولی ، حلقوی و مورب ) انجام میشه

اره فقط توی روده باریک پس اگ توی صورت سوال پرسیده شد حرکات قطعه کننده توسط ماهیچه مورب انجام میشه ای ...

مرسی عزیزم کاملا فهمیدم❤️