2777
2789
عنوان

برادر شوهرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 100888 بازدید | 436 پست
😐ناراحت نباش برو به پدر و مادرش بگو عن اقا چه غلطی کرده

شاید مامانش و داداشش فک میکنن بخاطر ماشینش ک سوخته رفته اونجا وگرنه مامانش زنگ میزد

برادرشوهرم میدونه عصبی بودنی جوابمو نمیده بهم خبر داده ک اونجاس نگران نشم

ولی ب برادرشوهرم فهموندم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگو اینجوری🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😔😔😔😔

حق داری اسی بلاخره بابای بچه هات معذرت میخوام اما خیلی آدم بی لیاقتیه که میتونه به زنی به زیبایی و مهربونی تو خیانت کنه🫠🙂💔

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اون الان شهر دیگس نمیبینمش ولی هنوزم برام سخته اما به خودم و خدای خودم قول قوی بودن دادم

میتونی گلم

داستان منو دیدی دیگه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خیلی سخته مگه نه 🥺

اره خیلی منم یکیو دوست داشتم نشد به هم برسیم رابطمون لانگ بود و الان با یکی دیگه نامزد کردم:) 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

میتونی گلمداستان منو دیدی دیگه

اوم آره ترسیدم از هرچی عشقه

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

حق داری اسی بلاخره بابای بچه هات معذرت میخوام اما خیلی آدم بی لیاقتیه که میتونه به زنی به زیبایی و م ...

❤️❤️❤️❤️❤️

خیلی خرم ک دلتنگشم الانم خیلی

از دیشب تاالان اشکم درنیومده

الان ک داشتم فکر میکردم برگردم عقب بازم باهاش دوست میشم یا نه 

دارم خودمو تو اون خیابون میبینم بخدا دارم تو دلم میگم فقط یک ساعت سوار ماشینش میشم ولی دوست نمیشم😭😭😭😭

اره خیلی منم یکیو دوست داشتم نشد به هم برسیم رابطمون لانگ بود و الان با یکی دیگه نامزد کردم:)

وایی خدا ما لانگ بودیم اما همو دیدیم چون آشنا بودم رفت آمد داشتیم

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

همه دخترا از این لحاظ خرن عزیزم من که خر اعظمم از احساسات

من دیگه گندشو دراوردم

بخدا گفتی برگردی عقب تو ذهنم بدگشتم عقب همون خیابون ک سر خیابون سوار ماشینش شدم برا اولین بار باورت میشه دارم ب خودم میقبولونم سوار شو فقط ی ساعت بعد دوست نشو

اگه خر نیستم چیم

وایی خدا ما لانگ بودیم اما همو دیدیم چون آشنا بودم رفت آمد داشتیم

من هرروز باهاش بودم تا نصف شب ک ب م خونه

❤️❤️❤️❤️❤️خیلی خرم ک دلتنگشم الانم خیلیاز دیشب تاالان اشکم درنیومدهالان ک داشتم فکر میکردم برگردم عق ...

نه عزیزم دور از جونت🥲

دله دیگه متاسفانه اختیارش دست خود آدم نیست کاش میشد از سینه کندش و انداختش بیرون ولی نمیشه🙂

اسی تو زن خیلی قوی هستی این روزها میگذره و رو سیاهیش واسه اون میمونه عزیزم باید خودت رو کنترل کنی بذار یکم اینور و اونور بمونه تا قدر تو و بچهدها و زندگی رو بدونه هیچ جوره کوتاه نیا شاید که وضع بهتر شه🥲💔💔

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

اخه یکی نیست بگه بی ناموس دخترت هرروز بهت میگه تو شوهر منیا ن مامان چجوری دلت میاد

دخترت خیلی خوشگلهههه🥹💕

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

نه عزیزم دور از جونت🥲دله دیگه متاسفانه اختیارش دست خود آدم نیست کاش میشد از سینه کندش و انداختش بیر ...

فعلا ک روحرفم موندم 

بااینکه سحته

اون الان منتظر ی زنگ یا پیام از طرف منه ک بیاد اما نمیخوام بزنم

دخترت چه ترکیبی خوشگلیه همه ی جذابیت و زیبایی صورتش از توئه اما مدل صورتش از اون🙃🙃🙃