2777
2789
عنوان

سلام سه روز عقد رسمی کردیم که همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12591 بازدید | 202 پست

ببین زنگ بزن به مادرشوهرت بگو مگه من اطلاع ندادم عموهام و عمه هام میان خب میخواستین شما هم فامیلتون رو‌دعوت کنید مگه جلوتون رو گرفتم ؟از خدا نمیترسی بین زن و شوهر تازه عقد کرده جدایی و دعوا میندازی ؟(ی برنامه ضبط صدا هم نصب کن ممکنه چهار تا بذاره روش به پسرش دروغ بگه )

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین زنگ بزن به مادرشوهرت بگو مگه من اطلاع ندادم عموهام و عمه هام میان خب میخواستین شما هم فامیلتون ...

اصلاعموها وعمه ما نگفتیم خودشون اومدن چون ما اصلا بینمون دعدتی نیس  صلاح دیدن بیان

بعد میدونن من پدر ندارم نمبخان تنهام بزارن جای خالی برادرشون جبران میکنن

ببین زنگ بزن به مادرشوهرت بگو مگه من اطلاع ندادم عموهام و عمه هام میان خب میخواستین شما هم فامیلتون ...

بهشون گفته از سمت شما ۱۰ نفر بیان

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

بهشون گفته از سمت شما ۱۰ نفر بیان

گفته ده نفر رایگان بیان بقیه هرکس میاد پول هتلشو بده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خب چرا باید پول بدن؟خرج عقد با عروس مگه نیس؟

خرج عقد با عروسه ولی کادو و پول جمع میکنن مثل عروسی طرف ما اینطوریه 

اسی مگه شوهرت طلبه ی وکیل نبود؟؟؟؟

همین امسال بود خاطرات غسل های جنازه های بهشت زهرارو میگفتی ، خودت میگفتی مخفیانه میری غسالی

کی طلاق گرفتی؟ کی ازدواج دوم کردی؟؟؟

سرکاریه؟؟؟؟؟

دوربین مخفیه؟؟؟