2777
2789
عنوان

سلام سه روز عقد رسمی کردیم که همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12544 بازدید | 202 پست
اصلاعموها وعمه ما نگفتیم خودشون اومدن چون ما اصلا بینمون دعدتی نیس صلاح دیدن بیانبعد میدونن من پدر ...

ببین از طرف اونا حق دارن مراسم عقد کنسل کردی بردی مشهد فامیل هات امدن و فامیل اونا نبودن ولی اینکه داماد باهات قهر کنه درست نیست معلومه لوسه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چرا باید پول بدن؟خرج عقد با عروس مگه نیس؟

ینی شما ی شهر دیگ برید عروسی باید میزبان خرج اسکانتون رو بده؟این حرفای عجیب غریب چیه میزنید تورو خدا!!!

بعدم گفتن شلوغ نشه ن اینک خواهر برادرشم نیان،معلومه اونا خودشون دوست نداشتن این همه راه برن 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
من ۷تا خواهرشوهر دارم وتک پسر،پدرشوهرمم خیلی پیر بود وفقط خواستگاری وعقد مثل مهمون اوردن وبردنش،خلاص ...

چقدرخوبه ادم این چیزاروبموقع بدونه عروس داماد طفلک هم وسط نیفتن

عالی بود❤️

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
نه با دقت بخون خودش عمه هاشو عموهاش همه اومدن به داماد گفته فقط خواهر برادرت بیان خب زشته دیگه حداقل ...

اوجـــــــــ نامردی😑و زرنـــــــگی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁