2777
2789
عنوان

سلام سه روز عقد رسمی کردیم که همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12700 بازدید | 202 پست
مگه مادرشوهر اون لحظه زبونش همراش نبود ک بگه نه من میخوام فامیلامون دعوت کنم؟؟؟؟

به نظر ایشون احترام گذاشتن دیگه 

شما هم باخودتون درگیرین به حرفتون احترام میذارن یجورین نمیزارنم بازم یجور دیگه

متاهل🩷🍃
اره افرین درمورد این مسائل حتما بزرگترا صحبت کنن عروس دوماد که تجربه ای ندارن

اره واقعا،مخصوصا مرد خانواده،مردا حرف بزنن خیلی بهترز زناس،مردا اهل خاله زنگی نیستن،منظورم از مرد،پدر خانواده دو طرفه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دقت بخونید خود عروس خانوم گفتن نمیخام شلوغ باشیم، خب اوناهم حرف گوش دادن اومدن دیدن همه درجه یکای ...

اها خب خودش گفته عقد نمیخوام خب اره مقصر خودشم هس 

ولی خب ما برای خلوتم اونایی که مهمن دعوت میکنیم 

عزیزم بعد مراسم شهر دیگه بوده کلا حالا که اینقدر دعوتی داشت داماد میتونست تالار بگیره ایشون گفتن تال ...

خانواده داماد میخواستن تالار بگیرن ایشون گفته نه خلوت باشه بعد رفته تمام خانواده خودشو دعوت کردهههه😂

متاهل🩷🍃

اصلا شب اول عقد پدر بزرگم اتاق برای ما حاصز کرد  ولی رفت با مادرش خرید تا ۳ صبح 

من اصلا به مادرم نگفتم وقتیم دستم گرفت

مادرش گرف قدیما تا سه ماه اول عقد شوهرم ندیدم🤣🤣🤣به شوهر گفتم ارشا برو سه ماه دیگه بیا مادر شروع به خندیدن کرد گفت خوشم میاد عروس حرف بنداز زمین وردارو

مگه مادرشوهر اون لحظه زبونش همراش نبود ک بگه نه من میخوام فامیلامون دعوت کنم؟؟؟؟

جالبه جایی هم احترام گذاشته میشه به طرف مقابل بازم باید طلبکار باشیم؟ اونا به حرف عروسشون احترام گذاشتن 

البته من کار اقای داماد رو تایید نمیکنم ینی چی قهر کردن اول کاری

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
شما خودت تجربه ازدواج داری؟ برنده ی دعوای زناشویی زندگیش رو باخته

قهر و حرف اونا غیرمنظقیه خود داماد به جای اینکه بیاد صحبت کنه قهرکرده میگه مامان میگه فلان درثانی اصلا موضوع مهمی نیست که به خاطرش روز دوم عقد عروسو بایکوت کنن 

اونا باقهرشون فشارمیارن اکر بترسی تاااخرروششون همینه تا مطابق میلشون نباشی قهرمیکنن 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اره واقعا،مخصوصا مرد خانواده،مردا حرف بزنن خیلی بهترز زناس،مردا اهل خاله زنگی نیستن،منظورم از مرد،پد ...

درست میگی یادم باشه دراینده برای بچه هام بکاربگیرم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
درسته خوب بود اطلاع بدن

ماهم این مشکل برامون پیش اومد ولی مقصر خانواده داماد بودن ولی خب دیگه اینجوری نشد من غیبم بزنه و جواب تلفن همسرم رو ندم فقط بهش گفتم شما گفتین فقط درجه یک هارو دعوت کنیم بعد خودتون تا نوه های داییتو دعوت کردین که کلی معذرت خواهی کردن گفتن اونا گفتن پس ما چی ما گفتیم خودمونیه بهشون برخورده مجبور شدیم و این حرفای الکی😂

متاهل🩷🍃

نظرات اینجا رو میخونم واقعا وحشت میکنم، یه عده به چه راحتی طلاق و.دعای زبون بند و... تجویز میکنن

من مدتهاست اینجام اما هیچوقت درمورد مسائل زندگیتون اینجا مشورت نگیرین

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.