2777
2789
عنوان

سلام سه روز عقد رسمی کردیم که همسرم

12578 بازدید | 202 پست

سلام دخترا رفتیم مشهد چهار شنبه هفته قبل یکشنبه عقد کردیم داخل حرم و دیروز برگشتیم  

مادروپدر همسر بودن

و ما چون خودمون هتل داریم پدر بزرگم هتل دارن

تقریبا همه عمو وعمه امده بودن وخاله و دایم

ولی از اونا فقط پدر ومادر بودن 

حتی من گفتم به همسررکه خاهر وبرادرتم بیان هزینه هتل ندن

گفت نه نمیخان اینا خب چون از طرفی من پدر نداشتم همه عموهام دوستداشتن  باشن 

امروز از صبح هرچه زنگ میزنم به اقای داماد جواب نمیده

وپیام داده میل صحبت باهات ندارم

.....یدم به شانسم

اون از اولی  اینم ازاین

گفتم اتفاقی افتاده گفت مادرم میگه این دختر از الان داره مارو هم از هم جدا میکنه واسه عقد همه کس کارش اورد ما گفت بهتر عقد کنون خلوت باشه 

والا گفت تالار بگیریم گفتم نه خلوت باشه بهتر بریم مشهد عقد کنیم

واسه عروسی مراسم میگیرم و هزینه نصف میکنیم چون عقد کنوون پای دختر وما نگرفتبم هربنه عروسی نصف 

حالا قهره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من به جات بود همین امروز شب نشده طلاقمو میگرفتم دیر نشده 

یکی باید تو زندگیت باشع جوری اسمتو صدا بزنه که نتونی بش نگی جانم...‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌https://abzarek.ir/service-p/msg/2012347

مادرم گیر داده زنگ بزن مادرشوهرت براش توضیح بدعزنگ‌بزن شوهرت نمیخوامگفتم قبلی کردماینو نمیکنمبه یه و ...

خب تو که گفتی خواهرات بیان خودش گفته نمیخام 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اصلا زنگ نزن ب هیشکی محل نده 

پرنسس شدن پسرا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....