2777
2789
عنوان

سلام سه روز عقد رسمی کردیم که همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12549 بازدید | 202 پست
با دقت بخونید خود عروس خانوم گفتن نمیخام شلوغ باشیم، خب اوناهم حرف گوش دادن اومدن دیدن همه درجه یکای ...

والا

مشخصه همه چی

منم بودم به جای پسره بهم برمیخورد

همه کس و کار دختره اومدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والامشخصه همه چیمنم بودم به جای پسره بهم برمیخوردهمه کس و کار دختره اومدن

خوب اونا هم میخواستن پاشن بیان یعنی اگه میومدن میگفتن نیان؟

اگر نمیتونستن بیان همون اول میگفتن ما با این مدل عقد که تو شعر دیگه باشه مشکل داریم

خدایش از ی طرف دیگه ب قضیه نگا کنیم اصلا خواهر برادر داماد و عروس باید دعوت بشن اونا باید بدون دعوت با کله بیان حالا میومدن سر هزینه ها عروس و داماد توافق میکردن نه اینکه انتظار داشته باشه عروس زنگ بزنه برا عقد داداش خواهر برادراشو دعوت کنه

خوب اونا هم میخواستن پاشن بیان یعنی اگه میومدن میگفتن نیان؟اگر نمیتونستن بیان همون اول میگفتن ما با ...

مگه میشه بی دعوت پاشی بری؟؟؟؟

خب همون اول رفته گفته خواهر برادرات بیان مشکلی نیست

یعنی عکه دایی عمو عمه تعطیل

همه هم اینو توجیه ش دارن می کنن

رفتن بی دعوت؟؟؟؟ 😕

مگه میشه بی دعوت پاشی بری؟؟؟؟خب همون اول رفته گفته خواهر برادرات بیان مشکلی نیستیعنی عکه دایی عمو عم ...

این خانوم گفت تالار نمیخوام چون شلوغ میشه خوب درست وقتی تالار میگیری باید فامیلای دور هم دعوت کنی 

ولی نگفت که خاهر برادرات هم پا نشن بیان 

مگه میشه بی دعوت پاشی بری؟؟؟؟خب همون اول رفته گفته خواهر برادرات بیان مشکلی نیستیعنی عکه دایی عمو عم ...

بعد  وقتی عروسی مشترک پس عقد هم باید مشترک باشه اونا خودشون باید تعداد مهمون هاشون رو مشخص میکردن حتی همون هزینه هتل هم باید به عهده خودشون می‌بود 

ماهم عروسیمون مشترک هست هزینه های عقد هم هر کس ورودی مهمونای خودشو داد و خودش مهمون هاشو مشخص کرد

اسی از موقعی کع گفت تمایل به صحبت ندارم دیگه چیزی شد ؟

هیچی هنور پیام وزنگی نزده فقط یگبار به مادرم زنگ زده گفته حلقه مریم گشاد بود ببره فلان طلافروشی هماهنگ کروم انگار شیفت کاریش سر شیفتم تلفن همراه ندارن ولی تلفن خود پایگاه هست برای تماس 

شما میتونستید قبلش بگید که از ما عمو عمه میان ،اونها خودشون می‌دونستن بیان یا نه ،خرج سفر اونها رو ک ...

گفتم والا گفتم همه عمع ها وعموهام هستن پدر بزرگم به اندازه ده نفر برای شماهم تدارک دیدن

خوب عموهام وعمه ها هتل پدرشون 

والا ما خاله هام ودایام هزینه هتل پرداخت کردن