2777
2789
عنوان

یعنی راست میگه یاولم میکنه

101 بازدید | 8 پست

بهش گفتم روزی هموول کنیم هیچ وقت فراموشت نمیکنم گفت چ فایده اون موقع فراموش کنی منویان گفنم پس چی گفت مگ عاشق چیبس وپفک هستم ولت کنم میونم کنارت

به به!

چه جمله به یاد ماندنی و میخ‌کوب کننده ای...

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که مسخره کردین

چه خوش گفت مجنون به ثریا

هرگز نبود جایگهت در نظرم 

همچون پفک نمک اندود و یا

بهتر بود بودن تو از خوردن صد چیپس

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
چزا

گلم نمیدونم چند سالته

اما وقتی این پیام‌رو میبینم 

یا تو خیابون میبینم دخترارو 

آه از نهادم بلند میشه

من هم روزی دختر بودم و پر از رویا

الانم یه گل دختر دارم ۱۳سالشه که بهش گفتم تو شاهدخت منی و روزی باید ملکا شی پس مثل ملکه ها رفتار کن و فعلا تمرکزتان باشه درس بازی ورزش هنر و زیبایی های خودت و دوست داشتن

عزیزای من چرا مکه شما چی کم دارید مگه پسرا چی بیشتر دارن

چرا تو باید انقد خودت و کم بدونی ببینی اون روزی تورو ول میکنه یا نه؟

تو باید انتخاب کننده باشی جانم قدر خودت و بدون کسی که تو رو بخواد میاد و تو رو به دست میاره و قدرتو میدونه

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

گلم نمیدونم چند سالتهاما وقتی این پیام‌رو میبینم یا تو خیابون میبینم دخترارو آه از نهادم بلند میشهمن ...

چقدرحرفتون قشنگ بودبه دل نشست اره حق دارین راست میگین 

چقدرحرفتون قشنگ بودبه دل نشست اره حق دارین راست میگین

انشاالله که عشقتون یک عشق پایدار و کامل و سالم هستش و برا همیشه پیش هم میمونید و مکمل هم برای رشد و آگاهی میشید 

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️