2777
2789
عنوان

علائم سرطان خون در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 2518 بازدید | 291 پست
دلدردش هم طبیعیه.اکثر بچها دارنپسر خودمم اتفاقاگاهی اوقات دلدرد میشهبخاطر اینه ک غذا رو خوب نمیجون و ...

مال این هرروز هرساعت میگه غذا میاد جلوش میگه نمیخوره به زور میدم میگه دلم درد میکنه نمیخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنکولوژی نبردم بایدببرم گوارش و ریه بردماخه بعضی روزا میگه پام درد میکنه دکتر میگه بخاطر مدرسه و فعا ...

نه الکی دارین استرس به خودتون وارد میکنید

شاید بدنش ضعیف شده

تقویتش کنید‌

فوق گوارش هم اگر چیزی بود بهتون میگفت اما چیز مهمی نبوده،خودتون رو الکی اذیت نکنید

دل دردش احتمالا بخاطر التهاب عدد لنفاوی شکمه.. دخترمنم الان یکساله کامل درگیره.. دکترا اخرین بار گفت ...

دختر منم اوایل که درد میکرد سونو گفت غدد لنفاوی التهاب کرده ولی الان خوب شده دیگه

این دل درد لعنتی بعد سرماخوردگی شدیدی که تو اردیبهشت گرفت اومد دیگه خوب نشد اوایل همش شبا بالا میاوورد بعد اونا با دارو خوب شدن ولی الان چیزی نمیخوره میگه شکمم درد میکنع

نت رو بذار کنار...سرماخوردگی و سرفه تو این فصل طبیعیه..یه چند تا متخصص خون اونم چون حساسی و متخصص گو ...

هر دکتری بردم فقط خون و آنکولوژی مونده باید ببرم تا خیالم راحت شه

دقیقا مشکل پسر من موقع غذا خوردن نذر و نیاز میکردم سرفش نگیره دل و رودش بالا میومد. پسر من الرژی دار ...

اره عزیزم اینم دقیقا اونطوره

اره کلا اخلاقم بدم اینه منفی گرا هستم 

فوبیای سرطان هم دارم

دختر منم اوایل که درد میکرد سونو گفت غدد لنفاوی التهاب کرده ولی الان خوب شده دیگهاین دل درد لعنتی بع ...

خب داری میگی اردیبهشت سرما خورده چون تو فصل گرما بوده رعایت نکردین مثل من ادامه پیدا کرده.. گرم کنید شکمشو.. من کیسه ابگرم میذارم.. اروم میشه

من هر بار تونت رفتم یا فکر کردن ام اس دارم یا ایدز یا سرطان 🫤بخدا راس میگم ساعتها نشستم گریه کردم ا ...

منم هربار میرم میگه سرطان میشینم زار میزنم بعد که خوب میشم شوهرم میگه چیشد تشخیص نتت😄