2777
2789

فامیلمونه امروز تو بیرون دیدمش اینطوریه که هم ازش متنفرم هم روش کراشم از بچگی با هم دعوا داشتیم و با هم بزرگ شدیم😅🥲امروز ظهر خوابیدم یهو نمیدونم چیشد اون امد تو خوابم ، با هم تو ماشین با مامانم بودیم منو اون عقب بودیم بعد یهو دستشو برد دور کمرم 😂🫣 بعد رفتیم خونمون من عکس بچگی مونو نشون دادم که لب ساحلیم اون با شورته 🤣بعد این یه مادر فتنه داره یهو تلفن برداشت زنگ بزنه مامانش هممون ترسیدیم فکر کردیم میخواد دعوا راه بندازه بعد یهو به مامانش گفت مامان نگران نباش خونه فلانیم بعد که تلفنو قطع کرد فهمیدیم عوض شده دیگه یه پسر خودخواه نیست 

💕💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواب بقیه:

خواب من:دیشب خواب دیدم با گرگا میتونم حرف بزنم🤣🤣🖐🏻

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

🫣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تعبیر این خوابم چیه بنظرت

تعبیر نداره

چون دیدیش و بهش فکر میکنی اومده تو خوابت😂

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

از نظر من این خابا تعبیر نداره 

چون انقد بهش فک کردی ..اومده تو خابت  

منم از اینا زیاد میدیدم و میبینم 

اگر تعبیر داشت تا حالا متوجه شده بودم 

یه مدت انقددد ب بازیگرای ترک فک میکردم تو خاب میدیدم باهاشون رل زدم...من وضعم خرابه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

دیدمش ولی بهش فکر نکردم اصلا

تو یه بار بهش فکر کنی و یا ببینیش تو ناخودآگاهت میمونه و رو خوابت تاثیر میزاره😂