سلام عزیزم توضیحاتتون رو خوندم
اول اینکه ببخشید اگه گاهی ممکنه دیر پیامتون رو چک کنم چون منظم سایت نمیام
حالا جواب سوال
عزیز دلم دوباره میگم همه توضیحاتتون رو مو به مو خوندم یقین کنید که پاکه و استان قدس هم که همینو گفته و تایید کرده(کی بالاتر و دقیقتر از کسانی که درسش رو خوندن و وارد به مسائل هستن)
این که تو فرض سوال بچه رو مثال زدید هم مشکلی ایجاد نمیکنه پس شک نکنید پاکه پاکه (خودتون رو هم مثال میزدیدمشکلی نبود. برای پرسیدن سوالات شرعی از کارشناس خجالت نکشید )ولی الان هم هیچ اشکالی نداره و پاکه
گلم حتی اگر هم نجس باشه (که با توضیحات شما پاکه )اصلا برای شما که دچار ناراحتی وسواس هستید پاکه و واقعا مکلف به اینوهمه جست و جو
ارتباط دادن وقایع
پرسیدن و اضطراب نیستید
این رو الکی یا برای دلخوشی نمیگما حکم خداوند اینجوریه و ما هم باید طبق همون حکم کارهامون رو انجام بدیم یعنی اگر غیر از این انجام بدیم صرفا خودمون رو آزرده کردیم چون خداوند این رو نمیخواد
از دارو و پمادتون هم با خیال راحت استفاده کنید
من بازم یه نکته ای رو خدمتتون میگم دوست خوبم من شرایط و نگرانی شما رو به سبب تجربه ای که داشتم درک میکنم
و این رو بابت این نمیگم که گمان کنید نمیخوام به سوالتون جواب بدم
اما عزیزم این چنبار پرسیدن و از چند جا پرسیدن خودش مانع بزرگی برای پیشرفت در درمان وسواستون هست و مانعی برای رها کردن ذهن میشه
یعنی یه جورایی اگر بخواد این کار هم عادت بشه خودش نوعی وسواس میشه و اجازه نمیده شما راحت و خلاص بشی
یه جورایی ظلم در حق خودتون میشه و این من رو یکمی نگران میکنه
چرا ؟ چون هدف اینه که به درجه ای برسید که اصلا شک در این مباحث نکنید و ذهنتون رو ازاد و رها کنید
هدف رهایی ذهن شماست نه اینکه بدتر اسیر بشه عزیزم
دوست خوبم من بازم توصیه به بی اعتنایی ،انجام تمرینات مربوط به بی اعتنایی و ورزش میکنم
راستی راستی جستجو در اینترنت رو هم به کل ببوس بزار کنار
در پناه خدا و انشالله در مسیر پیشرفت و بهبود باشی🌹