2777
2789
عنوان

غیر وسواسیا بیان یه دقه گناه دارم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 160 پست
البته منظورم این نیست که فلان چیز نجسو پاک بدونم این سرایت منو دیوونه کرده عه اینجا نجس شد عه این رط ...

پاکه مطمئن باش و سرایت نکرده عزیزم 

شما هر چقدر هم بپرسی من همینو میگم عزیزم چاره شما انجام تمرینات ،پذیرش و بی اعتنایی نسبت به خود نجاست و سرایت نجاسته 

این راه نجاتی هست که خدا برای شما قرار داده پس از راه نجات های خدا استفاده کنید و با وسوسه شیطان خودتون رو اذیت نکنید عزیزم 

اجازه ندید شیطان زندگی و روند زندگی شما رو ضایع کنه به شما ضرر برسونه و اختلال ایجاد کنه 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
عزیزم شماره خانم حمیدی تو کانال هست حتما حتما تماس بگیرید خودشون کامل شما رو راهنمایی میکنن که یقین ...

البته منظورم این نیست که فلان چیز نجسو پاک بدونم این سرایت منو دیوونه کرده عه اینجا نجس شد عه این رطوبت داره عه این پاک شد عه این  عه این خسته شدم دسشویی رفتن مکافاته برام مخصوصا جایی برم خونه کسی فکر کن با کفشای خودم میرم که یوقت دمپایی صاحبخونه رو نجس نکنم یا خونشو خونه خودمم میرم دستشویی فقط مواظبم که پام نجس نشه دستام نجس نشه بزنم جایی اگه بیرونم برم که دیگه واویلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پاکه مطمئن باش و سرایت نکرده عزیزم شما هر چقدر هم بپرسی من همینو میگم عزیزم چاره شما انجام تمرینات ، ...

هروقت از سرویس بهداشتی بیرون استفاده کردم یجا رو نجس دونستم یا شلوار یا خودم 

اگه جایی رو نجس کردم چی؟ ازین میترسم

وقتی تکلیفی ندارید از چی میترسید ؟

عزیزم مشکل شما ترس نیست، مشکل شما عدم پذیرشه 

ترس همون بهانه ای هست که شیطان بوسیله اون داره شما رو آزار میده 

تمام نکاتی که اشاره کردید و ازش ترس دارید چون بین تمام وسواسی ها مشترکه، مفصل در کانال توضیح داده شده 

اگر خوب گوش کنید بپذیرید و تمرین کنید برای همیشه حل میشه برای همیشه 

اراده کنید به خودتون کمک کنید 

گفتم عزیزم شما هر چقدر هم بپرسی من پاسخ میدم 😇🌹

پاسخش هم فقط در بی اعتنایی کردنه و تنها راه نجاتتون همینه 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

[QUOTE=364212663]من کانال تلگرام رو دارم همینه کانال یا کانل دیگه اینم هست که صوت کلاس هارو بزاره؟[/QUOTE

دقیق نمیدونم عزیزم من اون زمان هر دو کانال رو داشتم فکر کنم دقیق یادم نیس

ولی به نظرم در ایتا عضو بشید ،شاید الان در ایتا فعال تر باشن 

البته منظورم این نیست که فلان چیز نجسو پاک بدونم این سرایت منو دیوونه کرده عه اینجا نجس شد عه این رط ...

راجع به همه این مطالب و نگرانی ها ازشون بپرسید(میتونید قبلش تو یه کاغذ بنویسید سوالاتتون رو که چیزی جا نمونه) کامل براتون توضیح میدن(واقعا کارشناس های خوبی هستن) و بعد که توضیح دادن بپذیرید و تمرین کنید 

الان مجدد رفتم کانال رو نگاه کردم فکر میکنم بله بعضی مطالب جدید گذاشته شده که بیشتر هم کمک کننده اس 

مثلا صوت (توصیه به تازه وارد ها) رو گوش کنید 

بقیه وویس ها هم به ترتیب همینطور 

انشالله ارام ارام با انجام تمرینات موفق به ترک کامل وسواس میشید 

شما فقط باید ارام ارام(نه به صورت تهاجمی) با اگاه شدن و تمرین کردن به پذیرش برسید 

دوست خوبم فکرنکنید از سوالاتتون خسته شدم یا ....چون شرایط مشابهی در گذشته داشتم و نگرانی شما رو درک میکنم ضمن اینکه دعا میکنم که وسواس برای همیشه از زندگیتون بیرون بره 🌹🙏🏻

اما جداتوصیه میکنم از این به بعد از مشاورین خود کانال استفاده کنید

چرا؟ چون پاسخ به این پرسش در فضای نی نی سایت ،چت و نوشتار محور هست و لحن وصدا نداره و ممکنه اونجور که باید اثر گذاری نداشته باشه و نتونه نگرانی شما رو رفع کنه و شاید بیشتر شما سر درگم کنه 

کارشناس هاشون بیشتر به کارشون واردن و بهتر میتونن کمکتون کنن 

در پناه خدا باشی عزیزم و شبتون بخیر 🌹

لطف بزرگی بهم کردی عزیزم ازت بینهایت ممنونم ❤❤❤

😇😘🙏🏻

خیلی توش غرق شدم بینهایت بینهایت نمیدونم زندگی بدون وسواس چطوریه اینکه اصلا به نجاست و پاکی فکر نکنی ...

عزیزم عادت غلطی به اسم وسواس در شما شکل گرفته و زمان برده پس به ارامی و با اراده و تمرین مستمر قادر به ترکش هستی 

پس نا امید نباشید .ضمن اینکه خیلی ها مبتلا بودن و درمان شدن  

😇😘🙏🏻

منو ببخش پرواز عزیزم من زنگ زدم آستان قدس رضوی برا نجاست و پاکی گفت یقینم بخاطر حساسیت زیاد بی اعتبار حتی یقین صد در صد، یه سوال داشتم ببینم از نظر تو هم نجسه یا نه من چندروزیه خیلی معذرت میخوام لای پام سوخته و پماد میزنم اطراف مقعد و خب چربه اون قسمت و هربار بعد از دفع که با دست خودمو میشورم دستم چرب میشه دستمو با آب هم میشورم ولی همچنان دستمو نجس میدونم و با باید با مایع بشورم یبار بعد دفع خودمو شستم اما زیاد اطراف رو نشستم و یه قسمت کوچیک اصلی رو شستم ولی بعدش یادم رفت با مایع بشورم دستمو آب خالی زدم با دستمال خشک کردم بعدش احساس کردم انگشتم یکم چربه چربی مختصری داشت حتی دیده هم نمیشد فقط انگشتمو که بهم میکشیدم یکم چرب بود ولی گفتم بیخیال و بی اعتنایی کردم و دستمال چون پارچه ای بود چندبار دیگم ازش استفاده کردم چند روز گذشته ولی فکرش ولم نکرده امروز باز تو نت دنبال چربی و نجاست و اینچیزام