2777
2789
عنوان

نمیدونم ازدواج کنم یا اول وسیله های خونمو بخررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 4442 بازدید | 411 پست
خب کوتاهی از خودته گفتم بهت یا یکی دوس شدو گفتی نع

یا کی اخه خودت شرایط رو میدونی چجوریه اینجا میترسن مثل شهر نیست ک بعدشم خداروخوش نمیاد از با یکی باشی بعد مدت کات کنی حالا اگه کسی باشه ک ب ازدواج ختم بشه خوبه

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب از همینجا واینچیزا شروع میشه دیگه، کم کم برو جلواصن باو ارای خوم تعریف که مشاوره دمه پید😁

پناه بر خدا بزان قسمت چی میشه...مالدان چی شد کسی زنگ نزد 🤔و نظر مه نفروشن تاجاره 

خوب شد اون تاپیک ترکید، دیگه ازش حرف نزن نه هنوز خبرینیست

اهاا باشددد 😅یارو تره له نی نی سایت پخش کن مسخره بازی چس و علی مه خجالت کیشام بعد تازه جواو کاربریله دیدن

ممنون بابت راهنمایی تون🙏والا دیگه نمیخرم پولمو ی جای دیگه سرمایه گذاری میکنم ک با سودش وسایلو میخرم ...

ان شاالله خوشبخت بشن همه جوونا واقعا نیازمند درک هست این شرایط من واقعا شوهرم خوشحاله ک من آدم با درکیم و واقعا به منم لطف داره قطعا روزی ازدواج میکنید قدر دان زنتون باشید من خواهر شوهرام روزانه درحال خرید بریز بپاش دعوا بحث از زندگی شونم راضی نیستن ولی من نه کاملا نقطه متقابلم از روز اول عجیب بود پیششون من بعد عروسی رفتم ماه عسل مشهد برگشتم چیزی نخریده بودم گفتن وای الانم ک نخریدی فهمیدیم تو چقد قناعت میکنی فلان بهمان گفتم چیزایی ک دیدم خیلی چشم گیر نبود همه چیز داشتم لازم نبود من از لوازم آرایشی عروسیم فقط یه ماسک مو خریدم چون مجردی همه چیز داشتم و همینا به زندگی مون خیلی کمک کرد بااین درآمد ناچیز مون کلی آدم غصه ما رو میخوره چون سنجیده رفتار کردیم امیدوارم هم شما هم همسر ایندتون اینقدر خوب و خوش باشید و درست زندگی کنید ک بقیه در حسرت زندگی شما باشن 

سلام ،ازدواج نه مثل اینکع بختمو با سیمان و گچ پلمپ کردن😐راستی من همیشه دستو پام سرده امضاتون درسته ...

بقول همشهریات برو پیش سی حشمت.حتما قسمتت داره بخوبی نوشته میشه صبر کنی درست میشه ایشالله.ولا نمیدونم اثبات علمی داره یا نه .ولی برا خودم صدق میکنه .شما آقایون ک احساساتتون مث خانوما نیست 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اهاا باشددد 😅یارو تره له نی نی سایت پخش کن مسخره بازی چس و علی مه خجالت کیشام بعد تازه جواو کاربریل ...

ای خداااا هر جای مه هسم تنی هسی🤣

چبکم واقعا شویگه بی جنبه بود

مه ۶مینی بوس آیم جمع کردم بچیمن منفجریان بکیمن تنیش هایده کو کردسان کرماشان هایده هر جا قیره لخ منا ...

منیش خزلم فره ریوداری کن عه بی عودیله  اصلا بیونسه ضد کورد

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

عک مالیان آباد بو رنجیان بیور سیل بویدان خدا بکه...مجا خوه له ت خ م کیه؟؟؟کوره وه احتمالا نوشابه فره ...

😂😂😂😂😂والله دی باید قران بیمن بزانیمن له کین😂😂😂

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

ان شاالله خوشبخت بشن همه جوونا واقعا نیازمند درک هست این شرایط من واقعا شوهرم خوشحاله ک من آدم با در ...

چقدر حرفاتون سنجیدس 🌹خوشم اومد افرین ایشالا ک شماهم زندگی تون پر از برکت باشه ...واسه ی زندگی ی زن خوب باید باشه ی زندگی خوب و موفق لازم ب ی خانم زرنگ و موفقم داره ...

بقول همشهریات برو پیش سی حشمت.حتما قسمتت داره بخوبی نوشته میشه صبر کنی درست میشه ایشالله.ولا نمیدونم ...

برم پیش سی حشمت چیکار کنم اخه😅🤦‍♂️بختمو باز کنه 🤷‍♂️