2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5873 بازدید | 838 پست
خودش گفت گفت فیک نیستم آدرس ویلام رو میدم خب من قائم شهرم چرا نمیده

من الان خونه ام

ویلا نیستم فدات شم

ویلامون خارج از شهر

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
شما تشریف بیار سر ظرافت عکس بفرست ببینم سر ظرافت هستی چشم آدرس میدم بیا ببینمت

مگه نگفتی جلو همه کاربران آدرس میدم ؟؟؟؟ 

تو همین الان بیا پیویم یا یه جای دیگه لوک بده بیام 

چرا داری کم میاری ؟ مگه نگفتی ویلا داری؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نت و برق خونمون یهو رفت

ما صبح نداشتیم قم زندگی میکنم یه روز درمیون میره

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼

عزیزم اینو ول کن ایشون میگه من فیکم خودش ادا پولدارا رو در میاره میگه ویلا دارم و فلان همش هم میگه آ ...

شما تشریف بیار سر ظرافت فدات شم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
ما صبح نداشتیم قم زندگی میکنم یه روز درمیون میره

برای ما بعد مدت ها امروز رفته

جالب اینه که نت هم رفته بود

شما تشریف بیار سر ظرافت فدات شم

مسخره تو ام بیام ظرافت ؟ من با شوهرم دارم میام 

مگه نگفتی آدرس خونمو میدم خونت تو خیابونه ؟ کلک 🤣🤣🤣🤣دستت داره رو میشه که 

عب نداره آدرس خونتو بده

شما خودتو میزنی به اون راه

گفتم بیا سر کوچه ظرافت

عکس هم همینجا بزار ببینم واقعا سر ظرافت هستی چشم آدرس میدم

کدوم عقل سالمی میگه آدرس خونش رو تو ی سایت عمومی بده دست ی آدم معلوم الحال؟؟ همچی مشخص دیگه آخه اصرا ...

خودش گفت پس چرا الکی گفت ؟ همش می‌گفت آدرس میدم بیا ببین خونمون عالیه ویلا دارم 

پس چرا می‌گفت ؟؟؟؟

مسخره تو ام بیام ظرافت ؟ من با شوهرم دارم میام مگه نگفتی آدرس خونمو میدم خونت تو خیابونه ؟ کلک 🤣🤣� ...

🤣🤣🤣🤣🤣😐😐😐😐😐عشقم خونم کوچه ظرافته

🤣🤣🤣🤣🤣😐😐😐😐😐عشقم خونم کوچه ظرافته

یاد پسرای محلمون افتادم ساعت 8قرار میزارن سرکوچه واسه دعوا😂😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

حله 😂😌من ساعت ۸ راه میوفتم

من مهمانی دعوتم تا یه ساعت دیگه خونه ام فدات شم

میخوای تو آدرس بده من بیام دارم میرم