2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5921 بازدید | 838 پست
شغلش چیه

کارمند شرکت خصوصی بود شب عید تعدیل شد الان با وام‌ماشین گرفتیم اسنپ کار کنه البته ماشین ۱۷ میلیون خرج برداشت چندروز دیگه م قسط اول وامه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

@دختر__بابونه عزیزترینم تو که شات هارو دیدی بگو بد بود یا نه؟به نظرم یه چیزی فراتر از بد بود

خیلی بد بود 

در حد این بود که همش هر کلامتش فحش جنسی میداد

دندانپزشک 6_1 سال روسیه 🇷🇺🦷:)کاربر دوم انه_دختری در_پاریس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بد بود در حد این بود که همش هر کلامتش فحش جنسی میداد

حالا انگار من و تو نمیدونیم نون بربری بود😂

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره،داشتن یار مازنی اینجوری که میزنین تو دل طبیعت باهم میخونین هنوزززززززز رویای تِرِه دارمِه

آلبالو خانوم ظاهرا اونقدر ها هم زرنگ نبودی🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏽‍♀️

به بچه ببین مارو چجوری مچل کرده

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

کاربر نووووووووردختم همین بوده

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
این کاربر خیلی رو کارکرده بود وگرنه من خیلی تیز بین نیستم 🤣

زیادی تابلو تاپیک زده👍

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

عزیزم ازصفحه ی۴، ۵ فک کنم همین تاپیک اسکرین هست

وای دیدم چقدر شکل همه

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼

خدایی؟

اینا هر چهارتا نوع تاپیک زدن،موضوع تاپیک هاشون کپی هم بوده

اونم مچشو گرفتیم تعلیق شده

ول کن بابا اه چه رو اعصابی هرباربا یه کاربریت میای ملت احمق نیستن بابا، من با چه حقی به ایشون بگم اد ...

خودش گفت 

گفت فیک نیستم آدرس ویلام رو میدم 

خب من قائم شهرم چرا نمیده

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
چیمیگی چرا آدرس نمیدی ؟؟؟؟؟ مگه نمی‌گفتی من حاضرم آدرس بدم آدرس بده بیام

شما تشریف بیار سر ظرافت 

عکس بفرست ببینم سر ظرافت هستی چشم آدرس میدم بیا ببینمت

عزیزم چرا شما همش حاشیه داری نمییفهمم

عزیزم اینو ول کن ایشون میگه من فیکم خودش ادا پولدارا رو در میاره میگه ویلا دارم و فلان همش هم میگه آدرس میدم من الان قائم شهرم ولی آدرس نمیده

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️