2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5126 بازدید | 838 پست
یعنی همه این تاپیکا دروغه؟؟؟ 😂

هرسه تا کاربری مال یه نفره با داستان های متفاوت ،برداشت من از تاپیکاشون اینه 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
هرسه تا کاربری مال یه نفره با داستان های متفاوت ،برداشت من از تاپیکاشون اینه

بخدا هنگم

هنگگگگگگ😬😬😬😬😬

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا هنگمهنگگگگگگ😬😬😬😬😬

برو تاپیکاشون رو یه نگاه بنداز مخصوصا مال این البالو وراز مامانی هرجا نظرمخالف گرفتن سریع با کاربری دیگشون اومدن دفاع ،من نمیدونم ملت رو چی فرض کردن 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
شما مگه نمیگی من فیکم ؟ من الان قائم شهرم به اسی بگو آدرس خونشو بده برم پیشش

اگه طرف حسابت استاتر با ایشون صحبت کن نه من

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

شما مگه نمیگی من فیکم ؟ من الان قائم شهرم به اسی بگو آدرس خونشو بده برم پیشش

کدوم عقل سالمی میگه آدرس خونش رو تو ی سایت عمومی بده دست ی آدم معلوم الحال؟؟ 

همچی مشخص دیگه آخه اصرار چی داری

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  
برو تاپیکاشون رو یه نگاه بنداز مخصوصا مال این البالو وراز مامانی هرجا نظرمخالف گرفتن سریع با کاربری ...

دقیقا مثل همدیگه تاپیک میزنن و حتی لحن صحبت کردن و مدل تاپیکا مثل همه

یعنی چی این کارا 

😐😐😐😐😐

کدوم عقل سالمی میگه آدرس خونش رو تو ی سایت عمومی بده دست ی آدم معلوم الحال؟؟ همچی مشخص دیگه آخه اصرا ...

یه جوری میگه انگار گفتیم استارترفیکه الکی گفته پولداره میخواد بره مچشو بگیره 🤣🤣🤣خدایااااااااا

دقیقا مثل همدیگه تاپیک میزنن و حتی لحن صحبت کردن و مدل تاپیکا مثل همهیعنی چی این کارا 😐😐😐😐😐

تلاشش بیشتراز همه ستودنیه 🤣بشار انقد مقاومت نکرد که این میکنه 🤣

جفتشون با کفگیر استیل🤣🤣🤣

این دیگه اخرشه👍👍👍👍🤣🤣🤣🤣

والسلام نامه تمام

🤣🤣🤣🤣🤦🏽‍♀️جای طرفداری میمونه واقعا؟

ماشالا به هوش و ذکاوتت👍

🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍

چقدر برای فروغ دعا کردم بچه شو سالم بدنیا بیاره🤣🤣