اطلاع دارین کدوم بانک وام مبلغ بالا و چند برابری پرداخت میکنه؟
پول هم میتونم بخوابونم
کدوم بانک وام های مبلغ بالا میده
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره چون میگه من ویلا دارم پولدارم ! الانم من قائم شهرم میخوام برم پیشش دیگه ایراد داره ؟ الانم داره ...
خب داشته باشه چرا شما حرص میخوری؟
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904
[QUOTE=364020874]چرا بهونه میاری ؟😐😂من مگه گفتم آدرس میدم؟ تو هی میگی من آدرس میدم همتون بیاید خونمو ببینید ...[/QUOT
من جمعه ها بیرونم اصلا خونه نیستم
خب من دارم میرم بیرون شمارو میبینم
شما قراره ثابت کنی فیک نیستی نه من😃
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
چون فیکه! به همتون ثابت میکنم که فیکه همجا میگه ویلا دارم فلان دارم خب اثبات کنه از کجا معلوم عکساش ...
🤣🤣🤣🤣🤣عاشقتم یعنی
همین مدل حرف زدنت اینکه @فزووعےہخوقاق   هستی ثابت میکنه
چون فیکه! به همتون ثابت میکنم که فیکه همجا میگه ویلا دارم فلان دارم خب اثبات کنه از کجا معلوم عکساش ...
انقد عجیبه یکی وضع مالیش خوب باشه؟
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904