2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4889 بازدید | 838 پست
کار همین فزوعی چیه همونه فحشت میده میندازه گردن بقیه همه رو باهم دشمن کردهمار تو آستین داری

من نمیدونم این بنده خدا کی بود ولی واقعا تنها فردیه که نمیبخشمش تو دیدی پیام ناشناس منو؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷تیپ شخصیتی:ENFJ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودش گفت تو فقط می‌دونستی موش کور

چی از ایشون فقط من میدونستم؟😐😐😐

من اصلا این کاربرو نمیدونم کیه چجوریه

فقط تو تاپیک ها چند بار دیدمش و بحث داشتیم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من دیگه نمیام تو این تاپیک ولی این حرفو باید بزنم وگرنه تو گلوم میمونه این زن کلی ...

سحر فیلم رو بذار رو ثابت کن دختر

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

@niniyar_5 به این اشغال رسیدگی کنید موش کور واسه ما آدم شده

@niniyar_5    

دست کاربر فیک رو شده

لطفا رسیدگی کنید و تاپیک مطالعه کنید

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من نمیدونم این بنده خدا کی بود ولی واقعا تنها فردیه که نمیبخشمش تو دیدی پیام ناشناس منو؟

جریان پیام ناشناس چیه؟

من چی از شما میدونم که بقیه تو سایت نمیدونن؟

من با شما صحبت خصوصی داشتم تا به حال؟

سحر فیلم رو بذار رو ثابت کن دختر

کدوم فیلم؟🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم بهتره با واقعیت روبرو بشی

این یه آدم فیکه

اونم گذاشت

اقا من برم نهار بخورم دوباره میام

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

کدوم فیلم؟🤣🤣🤣🤣🤣عزیزم بهتره با واقعیت روبرو بشیاین یه آدم فیکه

🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️فعلا قرمه سبزیم مهم تره

🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️فعلا قرمه سبزیم مهم تره

آفرین بهت

دقیقا قرمه سبزی مهمتر از آدم نخاله ی زندگیته