2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4880 بازدید | 838 پست
چرا آتیش بیار معرکه میشی تو یکی صفحه های قبل گفتم دیگه تو این تاپیک نمیام و با یسری ها هیچ کاری ندار ...

الکی جواب نده بحثو عوض نکن

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐🤣ولی دقت کردم من باهمه دوستم هرجا درموردیکی باشه منم تگ میکنن ک دوستشم

🤣

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

چرا آتیش بیار معرکه میشی تو یکی صفحه های قبل گفتم دیگه تو این تاپیک نمیام و با یسری ها هیچ کاری ندار ...

🤣🤣🤣🤣🤣عکس بزار عزیزم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
الکی جواب نده بحثو عوض نکن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من دیگه نمیام تو این تاپیک ولی این حرفو باید بزنم وگرنه تو گلوم میمونه 

این زن کلی بهت فحش داده داری ازش دفاع میکنی ؟ تو دیگه کی هستی 

هنوز شاتاش هست که برات نی نی یار تگ کرد 

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

نتوپ ب من منم مثل بقیه کاربرا کنجکاوم 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

🤣🤣🤣🤣🤣عکس بزار عزیزم

آفرین خیلی خوب بازی کردی منو تو سایت بده کردی اره ؟ این حرفم به تو باید بزنم تو مغزت بسپار 

من هستم و خدای خودم 

من سحرم اگه کاری نکردم تو همین سایت آبروت بره اسممو عوض میکنم بهت قول میدم 

حالا خوشحال باش منکه از خودم اطمینان دارم 

خدافظ روانی 

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من دیگه نمیام تو این تاپیک ولی این حرفو باید بزنم وگرنه تو گلوم میمونه این زن کلی ...

تو چرا بحث من با اینو وسط میکشی خودت از یاد بری فک کردی زرنگی

من با ایشون مشکلی داشته باشم به خودمون ربط داره

الان حرف دروغ شماست نپیچون جواب بده

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من دیگه نمیام تو این تاپیک ولی این حرفو باید بزنم وگرنه تو گلوم میمونه این زن کلی ...

خب اینکه اینا باهم مشکل دارن چه ربطی به شما داره؟این شمارو ثابت میکنه ؟اتفاقا بهارخیلی عاقلانه رفتارکرد که دنبال حقیقته نه غرض ورزی شخصی 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

چرا دروغ میگی دردت چیه؟ 

🤣🤣🤣🤣🤣عکس بزار عزیزم

میگم نی نی یار آی پی چک نمیکنه بگیم چک کنه؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

آفرین خیلی خوب بازی کردی منو تو سایت بده کردی اره ؟ این حرفم به تو باید بزنم تو مغزت بسپار من هستم و ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣عزیزم من دشمنی با کسی ندارم 

فقط میخوام دست کاربرهای فیک رو بشه

و موفق هم شدم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
میگم نی نی یار آی پی چک نمیکنه بگیم چک کنه؟

وایییی چه زبون درازه داره 

و چه روییم هم داره داره حرف میزنه و دفاع میکنه ک