اطلاع دارین کدوم بانک وام مبلغ بالا و چند برابری پرداخت میکنه؟
پول هم میتونم بخوابونم
کدوم بانک وام های مبلغ بالا میده
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
کی تو گروه ایتا بوده؟بهش بگه اگه واقعیه بیاد فیلم بذاره@آنهaدختریhدرمزرعه @فزووعےہخوقاق دختر داری ...
من که ریموو شدم🤣
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937
کی تو گروه ایتا بوده؟بهش بگه اگه واقعیه بیاد فیلم بذاره@آنهaدختریhدرمزرعه @فزووعےہخوقاق دختر داری ...
فعلا که دوستش یاسی از گروه ریموو کرده😐
بگین بیاد عکس از شناسنامه دخترش که فقط اسم دخترش و تاریخ تولدش پیدا باشه بزاره
من تاپیک میزنم معذرت خواهی میکنم
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937
من گفتم عکس شناسنامه لنا بده نشون بده فیک نیستی گفت دست خودم نیست شناسنامه
🤣🤣🤣🤣هزارتا راه دیگه داره خب