2777
2789
عنوان

کتاب 365 روز بدون تو❤️معرفی کتاب📖😍

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 105 پست
یاد شعر نجمه زارع افتادمخبر به دورترین نقطه جهان برسدنخواست او به من خسته بی گمان برسدشعرات قشنگن عز ...

من خیلی شعر دوستم😅😍

بنطرم شعرها خیلی بهتر و فراتر از یه متن نرمال میتونن احساسات و حالات رو بیان کنن

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دقیقا البته نه هر شعریمثلا شعرهای فاضل نظری عشقن

حامد عسگری هم دوست دارم😍شعزهاش داستان طوره

فاضل نظری که هم معرف حضورتون هستن

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
آره دقیقا البته نه هر شعریمثلا شعرهای فاضل نظری عشقن

جدیدا قفلی زدم رو این شعر اقای نظری

مستیم و نداریم غم سود و زیان را

هر شب بفروشیم به جامی دو جهان را

چون کوزهء سربستهء پنهان شده در خاک

یک عمر ز ترس همه بستیم دهان را

بگذار لبی بر لبم ای ساغر دلخون

تا فاش کنم پیش تو اسرار نهان را

مهمان توام چند صباحی دگر ای عمر!

اینقدر میازار من سوخته‌جان را

گر نیست به جز خون جگر مزد من از عشق

بر شانه چرا می‌کشم این بار گران را

تا من شوم آسوده و خشنود شود یار

با من بزن ای مرگ! به تیری دو نشان را

جای طلب بوسه وفا خواستی ای دل

دیدی که نه این را به تو دادند نه آن را

راضی به عذاب دگران نیستم اما

گر عادلی ای چرخ! فلک کن دگران را

حامد عسگری هم دوست دارم😍شعزهاش داستان طورهفاضل نظری که هم معرف حضورتون هستن

آره درسته

فریدون مشیری هم از دسته ی خوب خوباست

بی تو تنها شبی باز از آن کوچه گذشتم

همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم

آره درستهفریدون مشیری هم از دسته ی خوب خوباستبی تو تنها شبی باز از آن کوچه گذشتم همه تن چشم شدم خیره ...

به به😍😍

هیچوقت نمیتونم با همچین کتابی ارتباط بگیرم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

هیچوقت نمیتونم با همچین کتابی ارتباط بگیرم

من محض سرگرمی خوندم

دکلمه طور بود

قطعا کتابهای بهتر هم هستند

من محض سرگرمی خوندمدکلمه طور بودقطعا کتابهای بهتر هم هستند

میدونم عزیزم سلیقه س

من نظر خودم رو گفتم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من میخوام کتاب رو بگیرم قیمتش چنده؟Pdf هم هستش؟

اره پی دی افش هم هست

قیمتش من ۲۰۰ گرفتم