2777
2789

سلاام😍

از اونجایی که من خودم همیشه در به در دنبال کسیم که بتونه تو کتاب خریدن و خوندن بهم کمک کنه این تاپیک و میزنم و از این به بعد کتابایی که خوندم رو خدمتتون معرفی میکنم🌷

کتاب ۳۶۵ روز بدون تو ژانرش عاشقانه است و بر خلاف ظاهرش که بهش میخوره رمان باشه و طولانی ، باید خدمتتون عرض کنم که توی هر صفحه حدودا یکی ، دو خط نوشته شده

نویسنده این کتاب رو بعد از جدایی از معشوقه اش نوشته

و یه سری جملات قشنگ رو در وصف حس و حالاتش میگه🥲😍

کتاب پر از احساسیه و با صفحه به صفحه اش کیف میکنید🫠🫠🤌

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

من اخیرا شب های روشن داستایوفسکی رو خوندم و چندروزه تو شوک پایانشم

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستی یادم رفت بگم

این کتاب عنوان ۳۶۵ روز رو داره

ولی نویسنده تا روز ۲۰۰ ادامه داده

گفته شده نویسنده روز ۲۰۰ اُم خودکشی کرده🥲

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

نگرانی نویسنده برای اینکه نتونه دیگه نیمه گمشده ای پیدا کنه🫠😅یه سری جملاتش رو براتون میزارم

یاد این شعره افتادم

نیم من رفته و نیم دگرم امده است

هرچه ترسیدم از ان ، آن به سرم امده است

من اخیرا شب های روشن داستایوفسکی رو خوندم و چندروزه تو شوک پایانشم

عزیزم ژانر کتاب در چه موردیه

راستی یادم رفت بگماین کتاب عنوان ۳۶۵ روز رو دارهولی نویسنده تا روز ۲۰۰ ادامه دادهگفته شده نویسنده رو ...

سلام ببخشید یه سوالی داشتم درمورد این کتاب.

هر صفحه اش اینجوریه؟یعنی یه سری جمله گفته با معنی؟

💔😭