2777
2789
عنوان

کتاب 365 روز بدون تو❤️معرفی کتاب📖😍

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 105 پست
بیخیال دیگه گذشت🫠❤️

فکرت و درگیر نکن

اگر دوست داشتی از شعرات بزار لذت ببریم😅😍

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته کتاب خاطرات شهدا هم خیلی خوندم

بعضیاش واقعا حال آدم رو دگرگون میکنه

مثلا کتاب دا

یادت باشد

نه آبی نه خاکی(خاطرات دست نویس خود شهید هست تا لحظه ی شهادت حتی از عشقشم نوشته)

خاک های نرم کوشک

این کتابا هم اگه دوست‌داشتی در مورد قیامت و زندگی پس از زندگی هست

۳ دقیقه در قیامت

آن سوی مرگ

آن سوی مرگ فوق العاده هست من اولین بار این کتاب رو خوندم تا چند سال دست همکارام دست به دست میشد

خواه ناخواه خواب حرامم میشودشاید قسمت اینبار هم شامل میشودآن روز که روح جوانی ام را باد بردبعد آن، ش ...

قشنگ بود😍استعداد خوبی داری

شعرت رو پاک کن عزیزم 

یعنی پستت رو پاک کن

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
البته کتاب خاطرات شهدا هم خیلی خوندمبعضیاش واقعا حال آدم رو دگرگون میکنهمثلا کتاب دایادت باشدنه آبی ...

عزیزم😍اون سه تای بالایی رو میخونم حتما

من ۳ دقیقه در قیامت رو چند سال پیش خوندم

خوب بود

کدوم کتاب چشم هایش؟آره عاشقانه هستاز بزرگ علویمن اولین بار زمان دانشجویی خلاصه این کتاب رو از یکی از ...

اون بنده خدا چجوری تعرطف کزده🤣

همه شب در پستوی خرابات نگاهتمن هم شاید لیلایی دروغینمگرچه در چشم تنگ تو نمیگنجد عشقاما اینک من هم سو ...

احسنت😍ماشالله ماشالله

بسی زیبا بود

مرسی لطف داری❤️باشه

عزیزم ناراحت نشی یه وقت میگم پاک کنا

میگم یه وقت شعرت رو کپی نکنن بخاطر همون میگم جانم

اون بنده خدا چجوری تعرطف کزده🤣

افتضاح خدا شاهده

من رشته ادبیات خوندم هم کارشناسی هم ارشد کتاب خیلی میشناسم 

یه درسی داشتیم باید خلاصه رمان‌های معروف رو تو کلاس تعریف میکردیم

وقتی تعریف کرد من و دوستم گفتیم عه کتاب به این معروفی انقد مضرفه

خلاصه وقتی خودمون خوندیم دیدیم چی هست