2777
2789

اینقدر میترسم اینقدر نگرانم دارم میمیرم حالم خیلی بده فقط مرگ میتونه حالم رو خوب کنه 

همش نگرانم میترسم معدلم پایین بشه میترسم این همه خرج کرده باشم بیهوده باشه میترسم میترسم جلو پدر مادرم شرمنده بشم میترسم تو کلاسمون رتبه ی اول نشم و جلو معاون و مدیر آبروم بره میترسم اینقدر میترسم که نمیتونم هیچ کاری کنم فقط دارم میلرزم و گریه میکنم توروخدا یه راهی چیزی بگید این حس هارو از بین ببرم رقابت حالم رو بهم میزنه از رقابت متنفرم نمیتونم با رقابت درس بخونم چجوری فقط سرم تو لاک خودم باشه و به بقیه فکر نکنم یه نمره ی بقیه چجوری اهمیت ندم دارم روانی میشم اینقدر غصه ی این چیزا رو خوردم دهم انسانی ام وقتی به مدرسه جدید رفتم مدیرم دید معدلم ۲۰ هست بهم گفت باید برای مدرسه رتبه بیاری اگه از بقیه پایین تر باشه نمره ام که آبروم میره جلو مامانم روم نمیشه تو صورتش نگاه کنم لعنت به من لعنت به من که وجود دارم تو این دنیا و باعث شدم که پدر مادرم به من امید داشته باشند اونروز مامانم با داشت بهم میگفت چقدر خوبه بچه ی آدم موفق بشه اشکش رو همون لحظه دیدم از همون روز دارم گریه میکنم یک لحظه اون لحظه از جلو چشام نمیره یک لحظه نمیتونم بدون عذاب وجدان زندگی کنم دارم نابود میشم 

عزیزم شما باید به روانشناس مراجعه کنی

تو برای خودت انسانی شخصیت داری مگه فقط به دنیا اومدی که ببینی بقیه چی میخوان تا براشون ارزوشونو براورده کنی؟

همون مادرت که میگی سلامتی روحی روانیت مطمئن باش براش مهم تر از نمره های درسیته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال بابا داری خودتو از بین میبری 

مریضی اعصاب و روان میگیری 

تمرکزتو بزار رو درس ولی زیادم به خودت فشار نیار 

خانوادتم راضی نیستن بچشون واسه یه معدل و رتبه 

ازبین بره 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

عزیزم چرا انقدر داری خودتو ازار میدی؟زندگی ادم خیلی کوتاه ترازاینحرفاست که این حجم ازاسترس روتحمل کنه_گوربابای درس ومشق_آروم باش مطمئن باش همینجورم موفقی_همینکه اینجوردختری هستی همینجور که مادرت داره بهت افتخارمیکنه زندگی روبردی ول کن این فکرای الکی رو

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
عزیزم شما باید به روانشناس مراجعه کنیتو برای خودت انسانی شخصیت داری مگه فقط به دنیا اومدی که ببینی ب ...

اینقدر عذاب وجدان دارم نمیتونم نفس بکشم همش دارم گریه میکنم چشام داره کور میشه اینقدر گریه کردم 

بیخیال بابا داری خودتو از بین میبری مریضی اعصاب و روان میگیری تمرکزتو بزار رو درس ولی زیادم به خودت ...

زندگیم تموم شده حسرت یک شب خواب بدون استرس تو دلم مونده سه ماهه نشستم یک لقمه راحت غذا بخورم هرروز با کلی  استرس میرم مدرسه بعد میام خونه حتی صبحونه نمیخورم سه ماهه باورت نمیشه بگم صبحونه نخوردم کاشکی فقط اعصاب و روان بود

زندگیم تموم شده حسرت یک شب خواب بدون استرس تو دلم مونده سه ماهه نشستم یک لقمه راحت غذا بخورم هرروز ب ...

ببین دختر من کلاس دوم ابتدایی اگر قرار باشه تو آینده واسه خوشحالی من خودشو از بین ببره بخدا من راضی نیستم 

مطمعن باش مادر توام راضی نیست 

ریلکس باش آرامش خودتو حفظ کن اظطراب . استرس از خودت دور کن لازمه یه دکتر هم برو 

اتفاقا آرامش داشته باشی راحت تر به درساتم میرسی 

موفق میشی

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده