2777
2789
عنوان

چرا دخترای خوب خوشبخت نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 83 پست

عزیزم این حرفا چیه میزنین ؟ انقدر سطحی به همه چیز نگاه نکنین . زندگی تفریح و بی بند و باری نیست که کسی که دنبال بی بند و باریه خوش بخت نیست کسی با مشکلات زندگی میسازه و برای زندگی میجنگه بدبخت نیست . حرفه انتخاب آدماس برای مدل زندگی با شرافت یا شرف 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونستم خواهرم چند تا دوس پسر داره یه بارم طلاق گرفته بود هفته به هفته خونه نبود باهاشون میرفت تهرا ...

این اخرش پسشون میده دیدم 

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

افرییین همینو میخواستم بگمصب تا شب خونه بشینه ،ن اداب اجتماعی ن چیزین کسی اصلا قیافه شو میبینهبعد می ...

منظور اسی اینه که مدام رابطه ی دوستی دارن ولی کیس خوب گیرشون میاد باتوجه به اینکه آقایون رو گذشته دخترا حساسن

چرا امام حسین با اینکه همچین بنده ای بود ب فجیعترین شکل ممکن کشتنش؟ 

چون خوب بود خدا نباید اجازه میداد این اتفاق بیافته

الان ینی اینکه خدا امام حسین رو دوس نداشت خانم زهرا ع رو دوس نداشت امام علی رو دوس نداشت؟! 

درستهمن جاریم چنباری طلاق گرفته الانم انگار چنتایی داره زیر سرهمه چی بنامشه از گلم نازکتر نمیشنوهه ه ...

چندتایی زیر سر داره خیلی تهمت بزرگیه ها 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
افرییین همینو میخواستم بگمصب تا شب خونه بشینه ،ن اداب اجتماعی ن چیزین کسی اصلا قیافه شو میبینهبعد می ...

دختری که خانواده داره ، تحصیلاتش خوبه ، با ادبه ، خوش اخلاقه ، خوشگله، خشونت هیکله ، اعتناد بنفسش خوبه ، دات درستی داره ، و با پسرا لاس نمیزنه و دوست نمیشه 

اینجور دخترا، دخترای خوبی هستن 

این طرز فکرم انگار جدیدا مدشده!

قصد توهین ندارم ولی احیانا اولین باز اینارو از کجا شنیدید؟؟؟

انگار هدفش سوق دادن به سمت بی بندوباری براازدواجو...

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

چون مردا بی لیاقتنلیاقتشون دختراییه که با هزار نفر بودن

سلام جانی دپ  خیلی وقته بی خبربودم ازت فکر کردم تعلیق شدی 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
چندتایی زیر سر داره خیلی تهمت بزرگیه ها

یکی دوس پسراش میگفت تعقیبش کرده چ میدونم

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

این حرفها رو نزنید...معمولا تو یه فامیل اون دختری که خوشبخت میشه از حسادت زیاد خیلی تهمت ها بهش میزن ...

من تو خانواده خودم دیدم با چشم خودم خیلی جاها حرفایی که پشت سر میگن واقعیه

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم