2777
2789
عنوان

ای خداااا از دست این شوهرم😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2794 بازدید | 117 پست
حیفبرادراش پسر ندارن؟😍🥲🥲🥲😂😂😂

بزرگه ۲تا پسر  داره یکی ۱۰ساله یکی ۳ساله

وسطی هم ی پسر ۳ساله داره 

کدومو میخای پست کنم؟😂😂😂😂

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من عاشق پسرای مو فرفری ام دعا کنید یه شوهر فر گیرم بیاددد

انشالههه که ی شوهر مو فرفری گیرت میاد عزیزدلممممممم

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

چقدر لذت بردم انشاالله که خوشبختتون مستدام باشه و به آرزو های قشنگتون و البته نی نی برسید. مرسی که ...

دراصل من ممنونم بابت پیام قشنگت و حس قشنگی ک داری عزیزدلممم😘🤍مرسیی بابت دعای زیبات عزیزدلممم ممنونممم

عصبی نشوو عروس عباس بفهمه هنوز بچه دار نشده عروس دار شد بنظرت چه حالی میشه؟😂😂😂😂😂

کیف میکنه😂😂

برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید عزیزانم🤍   به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم

اخیییی انشاءالله بزودی مامان میشی منم خاله میشم وی خداااا🥺🤍🫂

فقط ذوق من😂

کوردم:)                                                                الهم صل علی محمد وآل محمد💛🌱                                                     

اخیییی انشاءالله بزودی مامان میشی منم خاله میشم وی خداااا🥺🤍🫂فقط ذوق من😂

وووییییی خالههههه میشیییییی😍😍😍😍😍ببین من چقدر ب فکرتم همش دارم تلاش میکنم تا تو خاله بشیییی😁😂کیع ک قدر بدونه؟

مرسییی عزیزدلممم انشالهههه

شاید باورت نشه اما منتظز پیامت بودم😁😍😍

وووییییی خالههههه میشیییییی😍😍😍😍😍ببین من چقدر ب فکرتم همش دارم تلاش میکنم تا تو خاله بشیییی😁😂ک ...

اره باید قدرتو بدونم🥲😂

خواهش عشق من🤍🫂

الهی قربونت برم من❤

کوردم:)                                                                الهم صل علی محمد وآل محمد💛🌱                                                     

اره باید قدرتو بدونم🥲😂خواهش عشق من🤍🫂الهی قربونت برم من❤

خدانکنه عزیزدلممممممم😍😍

حسادت ازسر روی پستت میباره ...خیلی خطرناکی

حسادت؟ مطمئنم شما خطرناکتری 😂😂😂😂😂😂😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏