2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 30326 بازدید | 4605 پست
😍😍😍سلامممم دقیقا پانته آ مهربونم شاید بخاطر مشغله روزمرگی هامون فراموش کرده باشیم اما خیلی خوبه د ...

سلام عزیزم  🌹

دقیقا  درست میگی👌🏻😉

باید بیشتر یادمون باشه که با شادی  راحتر تو  فرکانس خواسته هامون قرار میگیریم 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

سخنرانی استاد مقدم 

👇🏻👇🏻

میگفت الان ما تو دوران آخرالزمان هستیم 

دورانی که  بخاطر..... نیروهای شیطانی زیاد شده 

از اون طرف  نیروهای الهی و رحمانی 

مثل فرشتگان و... 

برای از بین بردن این نیروی باطل، 

بیشتر  روی زمین در رفت و امد هستن 

اگر ما 10 سال پیش شکر گزاری میکردیم 

شاید اتفاق خاصی نمیفتاد 

ولی الان با وجود نیروهای رحمانی و الهی روی زمین 

تاثیر شکر گزاری ها خییییلی بیشتر شده 

و از اون طرف تاثیر ناسپاسی از نعمت ها هم به همون اندازه  زیاد تر شده 

اگر قبلا کسی ناشکری میکرد شاید تأثیری نداشت 

ولی الان... 

الان بهترین موقع هست برای  سپاسگزاری 

من زیاد قضیه رو باز نکردم 

فقط بدونید تا جایی که میتونید شکر گزاری کنید و تاثیر چند برابری رو ببینید 

و تنها  راه برای در امان موندن از نیروهای باطل نزدیک شدن به خداست 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره آزگل جونم اصلا من به رنگ و.. توجه نمی‌کردم فقط مهم بود که به استایلم بخوره و به چشمم بیاد تا ای ...

چه جالب  مرسی که گفتی 😀🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
از من می‌شنوی حتما برو و انجام بده یکبار بریزی کافیه احتیاجی به تمدید نیست مگه اینکه کثیف شن یا دونه ...

هممون رو نمک گیر کردی بانو 😚

منم پس برم بریزم😊

دقیقا پانته آ👌👌متاسفانه اکثر ما بخاطر سبک زندگی ناسالم و ترس های بی موردمون چاکرای ریشه و خورشیدیم ...

دقیقا 👌🏻😊

ان شاءالله 😍

اره سارا،‌چاکراه ریشه اصلیترینه فکر میکنم، اون باز شه ،چاکراه های دیگه هم کم‌کم باز میشن..اینطور شنی ...

آزگل جان برای چاکراه ریشه استاد مقدم  میگه برید تو طبیعت و درخت بغل  کنید 

چون ریشه های درخت در زمین هستند ما رو به مادر طبیعت ( زمین ) متصل میکنند و از انرژیش بهره مند میشیم و چاکراه ریشه ما رو باز  میکنه 

شما به من لطف داری پانته آ جونم 💜💙💜💙💜

واقعیت رو  گفتم♥️

خیلی عزیزی مهر بانو 😀

طلا یه سرمایه هست وقتی لازم میشه استفاده میشه منم 7تا النگو و یه تک پوش رو دادم برای سرمایه مغازه ان ...

ب سلامتی عزیزم 

دقیقن همینه مم اصن ناراحت فروش نبودم اتفاقن خوشحالم بودم😁😁

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

دقیقن سهم خودمم این پولایی ک برای قر وفرمه کن جمع میکنم

نووووش جونت باشه😀

امروز عصر رفتم خونه همسایمون با مامانم دارن حلوا سیاهدونه درست میکننکمکشون سیاهدونه کوبیدم تا همین ...

خدا قوت 🥰

چقدر جالب  یادمه مادر بزرگهام هم یه وسیله این شکلی داشتن ولی از تنه درخت بود 😀

سخنرانی استاد مقدم 👇🏻👇🏻میگفت الان ما تو دوران آخرالزمان هستیم دورانی که بخاطر..... نیروهای شیطا ...

ممنون عزیزم 🥰♥️

آزگل جان برای چاکراه ریشه استاد مقدم میگه برید تو طبیعت و درخت بغل کنید چون ریشه های درخت در زمین ...

اره عشقم‌شنیدم پانته آ...

میگم‌‌اونایی ک حس ششم‌ دارن‌و اون‌موجودات رو میبینن،وخواب صادقه دارن چشم‌سومشون‌فعلاله؟ اینو شنیدی،حقیقت داره؟

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
مررررسی عزیزم 🥰😘چقدر جالب ما هم موقع بارون برنج با ماش درست میکنیم و با ارده و شیره میخوریم 😀یه ...

😅😅😅دستش سبکه،درست گفتم؟؟؟😜😅😅😅

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖