2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 29314 بازدید | 4482 پست
سلام خانمای گل صبحتون بخیربه به آزگل جان خوشبحالت برف عشقه😍اینجا دریغ از بدونه برف انگار بهاره قشنگ ...

سلام زهراجون...

عزیزززم‌جاتون خالی...اونقدام سنگین‌نباریده ها، ولی همونقدم‌قشنگه...

دارم میرم‌دنبال‌ مامانم، اگه شد تو راه، عکس میگیرم‌میفرستم‌...

شنیدم‌قسمت جنگلمون‌‌ کوهستانی هستش خیلی باریده...متاسفانه اونورا نمیتونم برم‌وگرنه عالی میشد...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلام به دوستان  قشنگم  🌹😊

الهی که همیشه  خوب باشید 🤲♥️ 

ساحل جان بلا به دور باشه اللهم صل علی محمد و آل محمد 

خدا رو شکر که الان حال پدرتون خوبه 

محیا جان خوبی عزیزم  ان شاءالله که همه چی رو به راه میشه  نگران نباش اللهم صل علی محمد و آل محمد 

خدا بهترینها رو براتون داره خدا مامانت رو برات حفظ کنه سایش مستدام باشه در کنار آبجی قشنگم🤲🥰 

آزگل جان خوبی  ای جااان برف حسابی کیفش رو ببرید 😍🥰

خانمی شما که پارتی داری پیش خدا  سفارش بارون برای ما هم بکن 😁 

سارا جان عزیزم من کم و بیش باهاتون همراهم میام میخونم و تقریبا  انجام میدم ولی خوب  وقتی که  حالم میزون نیست دست و دلم به گذاشتن کامنت نمیره  دوستان  میدونن 😚

مرسی برای چالشهایی که مطالب بسیار عالی  که میزاری و برامون تلنگر هستش که به خودمون و حال درونمون  اهمیت بدم ♥️🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستی  دوستان  امشب لیله الرغائب هستش 

امیدوارم که خدا آرزوهای هممون رو به بهترین نحو ممکن  برآورده کن 💖🥰🤲

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام به دوستان قشنگم 🌹😊الهی که همیشه خوب باشید 🤲♥️ ساحل جان بلا به دور باشه اللهم صل علی محمد ...

سلام پانته آ،جونم

خوبی خواهری؟؟؟

دخترا برفای تو خیابون کلا تموم‌شدن😂😂😂

بعدم‌منطقه‌ ما‌نمیدونم‌چرا حیاطمون اینقد برف توش بود ولی تو خیابون‌زیادنبودش،البته فک‌کنم بخاطر تردد ماشیناست ک‌تموم‌شد،حالا تو گروه ها،چندتا عکس از درختای جنگل گذاشتن‌برداشتم‌واستون، یه عکسم‌از محلمون ک نمیدونم برفاش کجا رفتن😂میزارم

راستی دوستان امشب لیله الرغائب هستش امیدوارم که خدا آرزوهای هممون رو به بهترین نحو ممکن برآورده ک ...

یله،ممنون‌بابت‌یاداوریت عزیزم💝

دخترا

طب سنتی ک‌داداشم‌‌رفته بود واسه پاکسازی کبدش شربت داده

حالا داداشم میتونه ادامه قرصای ویتامینشو بده بخوره،یا ن، بزاره اول کبدش اوکی‌شه؟؟؟

عزیز دلم غصه نخوریا نی نی تو دلی ناراحت میشه 😙😙😙😙 هممون از این تجربه ها داریم فقط باید مدیریت کن ...

حرفات به دل میشینه سارای عزیزم .

می‌دونی چقدر آدم هستی با دل بزرگ.خدا همیشه یاورت و  باورت باشه بانو.

وقتی رو راست میگی که الان ممکنه بهونه دست همسرت بیفته و بحث بشه خیلی ها به زندگی دل گرم میشن و شخص من میگم خوب سارا با این انرژی با این احترامی که به خود داره  اونم مثل من الان مسیله داره.پس خودمو جمع و جور میکنم و با امیدواری و انرژی بلند میشم و شادی میکنم و می‌رقصم و بی خیال ها غم هایی میشم که منو می‌خواسته از پا در بیاره

مانا باشی دختر ،نگاه خدا به خودت و زندگی و عزیزانت باشه برای همیشه