2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 29250 بازدید | 4476 پست

سلام دوستان قشنگم شبتون بخیر

امروز هشت لیوان آب رو به همراه عبارت تاکیدی خوردم و اینکه به کارهام رسیدم

امروز برام بد بود یکم با همسرم بحثم شد منم سر هلن خالی کردم و سرش دادزدم دوبار🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭

دارم میمیرم از غصه اونقدر گریه کردم سرم میترکه

بقول آزگل جون خداروشکر بدتر از این نشده

خدایا شکرت که غذام خوب شده بود

خدایا شکرت که سالمیم

خدایا شکرت بخاطر اسباب بازیای هلن

خدایا شکرت بابت پوستم

خدایا شکرت بابت گوشیم

خدایا شکرت که حال پدر ساحل جون خوبه

خدایا شکرت محیا‌ چشمش هیچی نشده

خدایا شکرت که اینجا دوستای خوبی دارم  وگرنه دق میکردم

خدایا شکرت بخاطر اطلاعات مفیدی که ساحل جون و سارا جون بهم میدن

خدایا شکرت بخاطر وجودت

سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم

هدی من سعی می کنم از همین اول خیلی چیزایی رو که به ما یاد ندادن ( چون اون زمون آگاهیش رو نداشتن ) رو ...

ممنونم ازت سارای قشنگم.

چقدر  ریز و با دقت رفتار میکنی.

سارا اینقدر دلم میخواست خصوصی می‌تونستم باهات حرف بزنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای محیا منم الهی بگردم منم امروز سر هلن داد زدم لباشو برام جمع کرد و بغض کرد مردم اون لحظه میفهمم چ ...

الهییی عزیزم 

زهرا اشکال نداره خودت رو ناراحت نکن خوشگلم 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

سلام محیا جونم خوبی؟معدت خوبه؟خداروشکر عزیزم که بهت ساخته دست مامانتون درد نکنه انشالا که میمونن پی ...

سلام زهرا جونم عزیز دلی مرسی  ازت 

بتمن ک پدر منو در آورده 😁😁😁😁

سلام‌عزیزم...محیا داداشی منم‌مث تو شده ،هیچی‌نمیتونه بخوره و معدش گیر داره انگاری...خب خداروشکر ک‌به ...

سلام آزی 

جدی چ بده این فکنم ویروسه این لعنتی 

من حس میکنم ی چیزی تو گلوم گیر کرده 

ای بابا امان از دست بچه ها 

من ک دیگه چش و چالمم در آورده 😁😁

الان سارا میاد دعوامون میکنه میگه من این همه میگم چطوری رفتار کنید 

شما اینطور کارب میکنید 

جمع کنید برید از اینجا 😁😁😁😁😁

سلام آزی جدی چ بده این فکنم ویروسه این لعنتی من حس میکنم ی چیزی تو گلوم گیر کرده ای بابا امان از دست ...

سلام‌محیا

اره بخدا،امان از شیطنتاشون...😂

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلام‌ب همگی‌صبتون بخیر...

بیدار شدم‌چای درست‌کنم،میبینم به به، برف باریده تا کمر😂😂😂(بیاد اون‌کلیپ خنده دار،کمر😉😆)

خیلی دوسدارم‌الان‌برم تو حیاط، ولی نا،ناااا،،،من‌این‌کارو نمیکنم ک‌باز‌بخوام‌سرما بقولم😄حالا اگه رفتم‌بیرون عکس‌میگیرم‌میزارم‌براتون😁

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام‌ب همگی‌صبتون بخیر...بیدار شدم‌چای درست‌کنم،میبینم به به، برف باریده تا کمر😂😂😂(بیاد اون‌کلیپ ...

سلام وای آزی خوشبحالتون🥳😻😻😻

ی غذای گرم بزار ک میچسبه

سلام دخترا شبتون بخیر امروز رفتم خونه مامانم دمنوش نعنا و نبات برام درست کرد خوردم مث اینکه ی زره به ...

عزیزمم

امیدوارم همه چیز به خیر بگذره عزیزم و خانواده نزدیکت بمونن .

برات از صمیم قلبم دعا میکنم

سلام‌ب همگی‌صبتون بخیر...بیدار شدم‌چای درست‌کنم،میبینم به به، برف باریده تا کمر😂😂😂(بیاد اون‌کلیپ ...

به به چه عالی برای ما هم بفرست آزگل جان اون برفا رو که هر سال بچه های من آرزوی برف دارن ولی ندیدن.

دختر کوچیک از دیروز نمی‌دونم چی درونش گذشته با تمام وجود و گریه میگه می‌خوام برم مشهد.منم بهش گفتم اونجا سرد و برفی هست هیچکس نمیره این فصل مشهد.الانم خوابه توی دنیای خودش قراره بیدار شده کیفش جمع کنه ما ببرینش با قطار مشهد.نمیدونم چطور راضیش کنم

سلام‌ساحلی...الهی بگردم، چ کشیدی...کاملا درکت‌میکنم🥺🫂الهی شکر ک الان‌حال باباتون خوبه،انشالله خدا ...

سلاممممممم گلم مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی ✨ 💕 انشالله خدا عزیزانت رو واست حفظ کنه 💕 ✨ 

دقیقا همینه آزگل جونم 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙