2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 18324 بازدید | 2848 پست
سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهر تون بخیر انشالله که روز خوبی رو شروع کرده باشین ♥️ نی ...

سلام‌ساحلی

آخه چرا این بچه رو اینقد اذیت‌میکنی خاخرم👉🏻(بقول دخترم🤭)

خو بزار زنگ‌بزنه  صدای قشنگتو بشنوههه...من‌ک‌امروز بیرون‌بودم‌شوهرم‌شونصدبار زنگ‌زد اینو‌بخر، اونو بخر..😤آخر سر ورداشتم‌گفتم‌ خیره سرم‌بادوستم‌اومدیم‌بیرون‌واسه خودمون...خودت برو فروشگاه بخر چرا همش بمن‌میگی...

فک‌کنم قهر کرده،الانم‌یکم‌باد داره😂😂😂ماهی بادکنکی🐡🐡

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
انگار تازه می‌خوایم مخ همو بزنیم 😒😒😒😒😒😒 زنگ بزنم هه 😤😤😤😤😤 اصلا رو اضافه دادم که پیام دا ...

😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😁😁😁😁😁 سلام چطوری ساحل منم دو روزه هی باهم اج میکنیم واقعا ی حرف هایی میزنه مخم سوت میکشه از دست ...

😄😄😄محیا‌میگم‌ فک کنم امروز روز جهانی حالگیری مرداست😂😂

سلام‌ساحلیآخه چرا این بچه رو اینقد اذیت‌میکنی خاخرم👉🏻(بقول دخترم🤭)خو بزار زنگ‌بزنه صدای قشنگتو ب ...

😆😆😆😆😆😆 ای بابا شب جمعه ای 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام‌خوشگلام‌خوبین؟؟؟

جاتون خالی بادوستم‌رفتیم‌بیرون،و بهمونم‌خیلی خوش‌گذشت...البته اولش ک‌نه، آخه من‌میخواستم‌ تصادف کنم،اونم با‌چی!! با‌موتووور😔 ماشینو‌پارک‌کردم .میخواستیم از خیابون‌ رد شیم،داشتیم‌اونور رو‌نگاه میکردیم ک ماشین‌نیاد  اومدم رد شم،یه‌موتوری احمق😠نمیدونم از کجا و‌چجوری اومد خیلی بهم‌نزدیک‌بود میلیمتری از جلوم‌ ردشد  ،🥲 ،بچها خیلی ترسیدم.

ولی خب بعدش دیگه بهش فک‌نکردم وکلی خوش گذشت

راستی خیلی دخترخوبی بودم‌و خیلی چیزارو‌میخواستم ولی دست رو دلم‌گذاشتم‌و نخریدم.ناهارم خوردیم و برگشتیم..

😁😁😁😁😁 سلام چطوری ساحل منم دو روزه هی باهم اج میکنیم واقعا ی حرف هایی میزنه مخم سوت میکشه از دست ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای محیا خدا خیرت بده 

بخدا ماهم همینیم تا بیرون می‌ره همش حرف میزنه بعد هر جمله هم میگه تو بهم گفتی باهام حرف نزن 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای یا خودمون افتادم خداروشکر که تنها نیستم 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

چقدر لاک خوشگل و دلبری 😍😍😍به به 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😵‍💫😵‍💫اره میفهممت گردن نمیگیره کاش میشد صداشون رو ضبط کرد پخش کرد واسشون یادآوری بشه😂😂😂

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

سلام‌ساحلیآخه چرا این بچه رو اینقد اذیت‌میکنی خاخرم👉🏻(بقول دخترم🤭)خو بزار زنگ‌بزنه صدای قشنگتو ب ...

الهیییی من قربون اون عسلم برم 🍓💘🍓💘🍓💘

خاخرم بخدا حقشه 

میبینم که توام قیمه هارو قاطی ماستا کردی 

😂😂😂😂😂😂😂😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 

😄😄😄محیا‌میگم‌ فک کنم امروز روز جهانی حالگیری مرداست😂😂

واقعا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

شاید امروز قمر در عقرب 

سلام‌خوشگلام‌خوبین؟؟؟جاتون خالی بادوستم‌رفتیم‌بیرون،و بهمونم‌خیلی خوش‌گذشت...البته اولش ک‌نه، آخه من ...

همیشه به گشت و گذار خانوم 

بلا به دور باشه عزیزم حتما صدقه بده اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 

خیلی خوشحالم خوش گذروندی

البته ازگل شاید امین دلش شور زده که همش تماس می‌گرفته 😂😍(ستاد صلح زوجین)

سلام‌خوشگلام‌خوبین؟؟؟جاتون خالی بادوستم‌رفتیم‌بیرون،و بهمونم‌خیلی خوش‌گذشت...البته اولش ک‌نه، آخه من ...

سلام آزی وای خداروشکر آزی خوشگلم بخیر گذشته 

خوندم پیامت رو ترسیدم🥺🥺

خداروشکر بخیر گذشت و خوش گذشت بهت😍😍😍

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

منم شنیدم من احتمال میدم چشمام دستام دستگاه گوارشم اجمعین شاکی باشن ازم 😂😂😂😂همین مونده اون دنیا ...

شکم رو فکر کنم تنها عضوی هست که بهش هيچوقت نه نگفتیم 

تازه ثواب هم کردیم 😀

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.