2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 18107 بازدید | 2833 پست
عزیزدلممممممممم یک دنیا سپاسگزارم بابت اطلاعاتی که دادی 😘😘😘😘برای شرکت هم به نظر من ورزش کن و فوک ...

اره زهرا جون خرما گرون شده 

شیره خرما و انگور و.. هم همینطور فصل سرد گرون تر میشه  معمولا 

مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی ♥️ 

خوشا به سعادتت زهرا کاش منم می‌چسبید به کمرم 

😍😍😍😍 انشالله به سلامتی فارغ شی عزیزدلم ♥️ 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

عزیزدلممممممممم یک دنیا سپاسگزارم بابت اطلاعاتی که دادی 😘😘😘😘برای شرکت هم به نظر من ورزش کن و فوک ...

اره زهرا جون خرما گرون شده 

شیره خرما و انگور و.. هم همینطور فصل سرد گرون تر میشه  معمولا 

مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی ♥️ 

خوشا به سعادتت زهرا کاش منم می‌چسبید به کمرم 

😍😍😍😍 انشالله به سلامتی فارغ شی عزیزدلم ♥️ 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به این فکر کردم که میگن اون دنیا اعضا بدن از دستمون شکایت میکنن🤣

منم شنیدم 

من احتمال میدم چشمام دستام دستگاه گوارشم اجمعین شاکی باشن ازم 😂😂😂😂

همین مونده اون دنیا شکمم بگه که این مارو چاق نگه داشته😂

[QUOTE=365680911] ع گوگل هست ؟دوای گرم برم ببینم چیهدستت درد نکنه حتماااا اینایی که گفتی رو انجام می ...

عجب خوردنی‌های نابی داره منطقه شما 

خیلی مواد غذایی مقوی دارین انصافا 🧿🫀

ژل رویال تو رویاهامم نمی‌دونم چیه اصلا 

😂😂😂😂یه جا خوندم که حضرت زهرا روغن زیتون و سرکه و عسل قاطی میکرده میخوردهگفتم شاید اونه😀

😂😂😂😂اره این سرکه و زیتون رو چندتا از ائمه با مواد غذایی مختلف جز چاشنی  مورد علاقه شون بوده

😂😂😂😂یه جا خوندم که حضرت زهرا روغن زیتون و سرکه و عسل قاطی میکرده میخوردهگفتم شاید اونه😀

😂😂😂😂اره این سرکه و زیتون رو چندتا از ائمه با مواد غذایی مختلف جز چاشنی  مورد علاقه شون بوده

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهر تون بخیر انشالله که روز خوبی رو شروع کرده باشین ♥️ 

نی نی سایت مشکل داره اجازه نمیده خوب پیام بزارم 

من صبحمو عالی شروع کردم با حامد 

انقد پیام بازی کردم تا همین نیم ساعت پیش سر اینکه کی زنگ بزنه و چرا از اول یکی به اون یکی زنگ نزده دعوامون شد 😂

واقعا که مشکل شعوری داره 

من پیام میدم میگه زنگ بزنم ؟ میگم نه 😂😂😂می‌نویسه چرا خب نمی‌خوای صدامو بشنوی اگه خیلی دوسم داری حتمااااا که نبایدم زنگ بزنی احتمالا الان با رادین و رادوین جونت در حال مکالمه عشقولانه ای منو که یادت نمیاد

🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤

بلاکش کردم 

از این به بعد خارج خونه باهاش حرف نمیزنم 

حرفی داره ظهر یا غروب برمیگرده بیاد بگه 

دیگه به حرف هیچ پیجی گوش نمیدم 

بنظرم جز لیست خرید نباید پیام اضافه ای به شوهر داد حتی استیکر 

چخبر از شما ؟ 

انگار تازه می‌خوایم مخ همو بزنیم 

😒😒😒😒😒😒 زنگ بزنم 

هه 

😤😤😤😤😤 

اصلا رو  اضافه دادم که پیام دادم بهش 

انگار تازه می‌خوایم مخ همو بزنیم 😒😒😒😒😒😒 زنگ بزنم هه 😤😤😤😤😤 اصلا رو اضافه دادم که پیام دا ...

😁😁😁😁😁 سلام چطوری ساحل 

منم دو روزه هی باهم اج میکنیم 

واقعا ی حرف هایی میزنه مخم سوت میکشه از دستش 

هی لج هی لج 

بعد صبح بیدار میشه نیم ساعت حرف میزنه 

دوباره روشو کرد اونور 

میگه عه یادم رفت تو دیشب ب من گفتی با من حرف نزن😁😁😁

حوصله اشو‌ ندارم راستش 

منم امروز ب ناخن های دست و پام لاک قرمز جیغ زدم😃😃😃

صبحی یکم آب هویج بستنی خوردم 

گلوم خشک خشک 

یکم عدسی پختم گرم شه😁