2777
2789

یه سریا هستن که خیلی ام روی مخم هستن

هر چی بهشون میگی یه کار یه شخص سرتاپا ایراده نرو سمتش فلان کارو نکن ، گوش نمیدن ، خودشونو میزنن به خریت و انجامش میدن ، بعد وقتی شکست میخورن مدام چص ناله میکنن ک ال شد بل شد 

این روزا با یه همچین شخصی یکم درگیر بودم چشمشو باز کنم نشد 

بهش گفتم بدرک برو هر کاری دلت میخواد بکن دختره ی احمق فقط وقتی چص ناله ت شروع شد سمت من نیا 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

عزیز متاسفانه ی ادم میبینی چ بسا عاقل اما گاهی سرنوشت تو اون شرایط قرارش میده

این مورد متاسفانه خودش داره دستی دستی سرنوشتشو به 💩میکشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرف دل من  . مثلا مطمئنی با ی آقاس  و داره کاملااااا اشتنبه میکنه اون ی ادم کلاه برداره ک مناسبش نیس اما نمیتونی بگی چون بهت میگه تو حسودیت شده  ... پس باید هیچی نگیم بشینیم تاسرشون ب سنگ بخوره این بهتره

حرف دل من . مثلا مطمئنی با ی آقاس و داره کاملااااا اشتنبه میکنه اون ی ادم کلاه برداره ک مناسبش نیس ...

وایییی تو این مورد چقد روی مخم میرن 

وایییی تو این مورد چقد روی مخم میرن

ببین دوس پسر دوستم شمارمو پیدا کرده بود اومد کلی خواهش و التماس ک بیا باهام دوس شو و فلان  رفتم ب دوستم گفتم حتی پیاماشم نشون دادم   گفتش ن تو خودت خواستی باهاش دوس شی تقصیر توبده و قهر کرد... حالا پسره ی چلغوزبی خاصیت

ببین دوس پسر دوستم شمارمو پیدا کرده بود اومد کلی خواهش و التماس ک بیا باهام دوس شو و فلان رفتم ب دو ...

😐😐💩چه دختر اسکلی 

چرا

چون عاشقشم دوسش دارم 

داریم جدا میشیم اما خیلی سختمه 

هر ثانیه بهش فکر میکنم 

بدون اون نمیتونم زندگی کنم 

دلم میخواد روند طلاقم سالها طول بکشه اصلا جدا نشیم من حتی دلم به اینکه اسمش تو شناسنامم باشه خوشه 😔😔

چون عاشقشم دوسش دارم داریم جدا میشیم اما خیلی سختمه هر ثانیه بهش فکر میکنم بدون اون نمیتونم زندگی کن ...

اخی چه ناراحت کننده 

دلیل جداییتون چیه؟