2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 16086 بازدید | 2502 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دخترا عصر تون بخیر 🥲 روز مادر و زن رو با تاخیر بهتون تبریک میگم 🎀💓این چند روز خیلی درگیر بود ...

سلام مهدیس جان خوبی 🌹

آفرین بهت دختر قوی همیشه  خوش باشی و خودت  اولویت زنگیت باش😉

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
دوستان اولین‌گام...رفع فیلترینگ واتساپ و گوگل پلی😄

آره جون خودشون اگه راست میگن یوتوب ،تویتر  رفع فیل تر کنند 

کاش این آدمهای سمی جامعمون فیل تر میشدن از دستشون خلاااااص میشدیم 

به امید اون روز😀

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
مرسی آزی دیگه مشکلات اقتصادی حل شد 🤣🤣🤣🤣🤣

سلام‌خوشگل‌من...🤣🤣🤣اونم‌ایشالا حل میشه

بیایم‌ب دید مثبت‌نگاه کنیم👀🤭

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
آره جون خودشون اگه راست میگن یوتوب ،تویتر رفع فیل تر کنند کاش این آدمهای سمی جامعمون فیل تر میشدن ا ...

🤭🤭🤭نی نی یار بیداره،میاد ،وقته فراره

میترسم‌نطقم‌باز شه، از سیاست

بزاریم نی نی یار نیاد تعطیلمون‌کنه😂😂😂😂

واااااااااااااااااای دختراااااااا لبراااا یه ترکیب فوق العاده پیدا کردم واسه پوست نصف سیب زمینی آبپ ...

مرسی عزیزم   که به فکر خواهرهات هم هستی  🥰😚 

🤭🤭🤭نی نی یار بیداره،میاد ،وقته فرارهمیترسم‌نطقم‌باز شه، از سیاستبزاریم نی نی یار نیاد تعطیلمون‌کن ...

😁 

همونم خوبه 🤲😀

اره بابا،من واتساپ رو خیلی دوسدارم‌نمیدونم

چرا😂

اینستامو‌پاک‌کردم، تلگرامم پاک‌کردم

فقط اینو نگهش داشتم😂😂 عجیبه ها

ای جانم 😂منم میخوام با خودم ببرم اگه نفسی موندبخورم

اره حتما ببر،،،

انشالله بسلامت زایمان کنی عزیزمممم

اللهم‌صل علی محمد و آل محمد

ای جانم 😂منم میخوام با خودم ببرم اگه نفسی موندبخورم

اره حتما ببر،،،

انشالله بسلامت زایمان کنی عزیزمممم

اللهم‌صل علی محمد و آل محمد

سلام  قشنگها خوبید صبحتون بخیر 😀

ما که بلند شدیم میبینیم گاز نیست ،صبحانه  تعطیل 

امیدوارم شما گاز داشته باشید سردتون نشه 😊

سلام قشنگها خوبید صبحتون بخیر 😀ما که بلند شدیم میبینیم گاز نیست ،صبحانه تعطیل امیدوارم شما گاز دا ...

سلام پانته آ جونم صبحت بخیر💙💜

یعنی گاز هم می خواد قطع بشه ؟؟؟؟؟؟😕😕