2777
2789
من دیگه خیلی دور اندیشم مثلا از الان برنامه چیدم به طرف مقابلم بگم من مراسم ازدواج نمیخوام به جای او ...

افرین بهت 

البته من ازدواجم زوری بود به دور اندیشی نکشید

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی تو منی یا من تو ام

چقددددرر شبیه ب همه زندگیمون 

تازه من ی درد اضافه تر هم دارم 

مریضی بابام 

می‌دونی من زدم ب بیخیالی،خ سخته خیلییی ولی نمیخام خودمو بچه هام بیشتر از این آسیب ببینیم اصلا اصلا دیگ پیگیرش نیستم ظاهراً همه چی عااالیه ولی قلبن ن 

افرین بهت البته من ازدواجم زوری بود به دور اندیشی نکشید

عی بابا شوهرا همه چرتو پرتن😂حالا منم هی دورو بی اندیشم 

اخرش منم خراب میکنم 

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
اسی تو منی یا من تو امچقددددرر شبیه ب همه زندگیمون تازه من ی درد اضافه تر هم دارم مریضی بابام می‌دون ...

بیا بغلم 

فکر نمیکردم کسی باشه مثله من 

منم بیخیال و پوست کلفت شدم 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
نمیدونم خودشون میگن اگه بخای جداشی هواتو داریم

خدا خیرشون بده ، رو کمک مالی نمیشه زیاد حساب کرد ولی تا حدودی حمایت عاطفی و حفاطتی رو چرا ، بلاخره شما ناموسشون هستی ولت که نمیکنن ولی باید برای حفظ عزت نفس خودت و دخترت مستقل باشی دستت تو جیب خودت باشه ، ماهایی که همیشه نقش زن خانه دار رو داشتیم از این موارد ترس داریم چون همش تو محیط بسته بودیم با هزار جور ترس

بچه ها ، من یه مشکلی دارم،خواهر کوچیکم که دیدین،بی حجابه،من هرچی بهش میگم عیبه یکم حجاب بگیر گوش نمی ...

خب هیچ جای قران نیومده گناه خواهر هارو به پای هم مینوسن عزیزم 

بنظرم بهتره کاری با حجاب اون نداشته باشید

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
نه تلقین نکن بخودت آدم خوبم هس

چی بگم